
Jautienos nugarinė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | svogūnai |
60 gramų | kiauliena (kumpis, virtas) |
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
80 gramų | paprika (konservuotos) |
1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kviečiai |
0.5 stiklinės | grietinė |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (kiaulės) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Egzotiškas karbonadas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Kukuliai su padažu
-
Guliašas
-
Jautiena gurmanams
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Iškylos dešrelės
-
Kiauliena grill
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
Jautienos nugarinė su daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
4 vienetai -
Kiauliena, kumpis, virtas,
60 gramų -
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Paprika, konservuotos,
80 gramų -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas -
Kviečiai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių), kiaulės,
0.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...