Jautienos nugarinė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | svogūnai |
| 60 gramų | kiauliena (kumpis, virtas) |
| 800 gramų | jautiena (nugarinė) |
| 80 gramų | paprika (konservuotos) |
| 1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kviečiai |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (kiaulės) |
| 3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šveicariška veršiena
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kepenys japoniškai
-
Kotletukai su bulvėm
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Guliašas
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Guliašiukas
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Troškinta veršiena
-
Virta šerniena
-
Mėsos apkepas
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
Jautienos nugarinė su daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
4 vienetai -
Kiauliena, kumpis, virtas,
60 gramų -
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Paprika, konservuotos,
80 gramų -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas -
Kviečiai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių), kiaulės,
0.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
