Jautienos nugarinė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | svogūnai |
| 60 gramų | kiauliena (kumpis, virtas) |
| 800 gramų | jautiena (nugarinė) |
| 80 gramų | paprika (konservuotos) |
| 1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kviečiai |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (kiaulės) |
| 3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Kotletai "Du viename"
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Kiaulienos kepsnys
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Kebabas ant iešmo
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Paprastieji šašlykai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Jautiena gurmanams
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kalakutienos maltiniai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kibinai "Su meile"
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
Jautienos nugarinė su daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
4 vienetai -
Kiauliena, kumpis, virtas,
60 gramų -
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Paprika, konservuotos,
80 gramų -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas -
Kviečiai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių), kiaulės,
0.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
