"London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.

Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 skiltelė | česnakas (susmulkintas) |
0.5 vieneto | svogūnai (nedidelis) |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai (džiovinti) |
1 kilogramas | jautiena (jauna) |
2 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (čili (milteliai)) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (rudas) |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).
3.
Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.
SKANAUS.
SKANAUS.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Mėsa su apelsinais
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Dešrelių pynė
-
Egzotiškas karbonadas
-
Ranka
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Žuvinto kepsnys
-
Pikantiška triušiena
-
Veršienos kotletukai
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Veršienos pjausniai
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kėdainių maltinis
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, susmulkintas,
1 skiltelė -
Svogūnai, nedidelis,
0.5 vieneto -
Čiobreliai, džiovinti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Jautiena, jauna,
1 kilogramas -
Pipirai, čili (milteliai),
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, rudas,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, juodi
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
"London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).
Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.
SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...