"London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 skiltelė | česnakas (susmulkintas) |
| 0.5 vieneto | svogūnai (nedidelis) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai (džiovinti) |
| 1 kilogramas | jautiena (jauna) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (čili (milteliai)) |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus (rudas) |
| šiek tiek | pipirai (juodi) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).
3.
Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.
SKANAUS.
SKANAUS.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Čili jautienos gaminimas
-
Įdaryta cukinija
-
Skanus šašlykiukas
-
Aštrus šašlykas
-
Kotletukai su bulvėm
-
Įdaryta cukinija
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Škotiški kiaušiniai
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kepsnys su makaronais
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Kiaulienos kepsneliai
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, susmulkintas,
1 skiltelė -
Svogūnai, nedidelis,
0.5 vieneto -
Čiobreliai, džiovinti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Jautiena, jauna,
1 kilogramas -
Pipirai, čili (milteliai),
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, rudas,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, juodi
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
"London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).
Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.
SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
