1 skiltelė | česnakas (susmulkintas) |
0.5 vieneto | svogūnai (nedidelis) |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai (džiovinti) |
1 kilogramas | jautiena (jauna) |
2 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (čili (milteliai)) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (rudas) |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.
SKANAUS.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Netikras Zuikis kitaip
- Jautiena kopūstų padaže
- Jautienos kukuliai
- Balandėliai
- Kiškis keptas su obuoliais
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Jautienos maltinukai
- Kaspinėliai su špinatais
- Veršienos kotletukai
- Kotletukai ant laužo
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Kiauliena su aguročiais
- Įdaryta veršiena
- Kiaulienos šašlykai
- Įdarytos paprikos
- Steikai
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Medžiotojų kepsniai
- Virtos kiaulės kojos
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, susmulkintas,
1 skiltelė -
Svogūnai, nedidelis,
0.5 vieneto -
Čiobreliai, džiovinti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Jautiena, jauna,
1 kilogramas -
Pipirai, čili (milteliai),
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, rudas,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, juodi
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
"London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).
Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.
SKANAUS.