
Netikras zuikis tešloje
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 pakelis | tešla |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 gramų | fermentinio sūrio |
1 sauja | džiūvėsėliai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į faršą dėkite prieskonius, kiaušinį, džiūvėsėlius bei pakepintas daržoves (morką, svogūną), išmaišykite.
2.
Formuokite pailgą apvalų gabaliuką ir kepkite orkaitėje apie pusvalandį.
3.
Tada ant vieno lakšto tešlos berkite tarkuoto sūrio ir išdėkite grėžinėliais supjaustytą pomidorą.
4.
Kai faršas šiek tiek atvės, dėkite ant tešlos, užbarstykite vėl sūrio ir užklokite kitu tešlos lakštu.
5.
Užspauskite aplinkui ir kepkite dar apie 20 - 25 minučių, kol tešla iškeps ir taps auksinio atspalvio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkieji kotletai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Kotletai
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Guliašas
-
Buritos (burritos)
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Pyragas su mėsa
-
Sprandinės kepsnys
-
Liežuvis su grybais
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Vyniotinis Kubilas
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
Netikras zuikis tešloje
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Tešla,
1 pakelis -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Fermentinis sūris,
50 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 sauja -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Į faršą dėkite prieskonius, kiaušinį, džiūvėsėlius bei pakepintas daržoves (morką, svogūną), išmaišykite.
Formuokite pailgą apvalų gabaliuką ir kepkite orkaitėje apie pusvalandį.
Tada ant vieno lakšto tešlos berkite tarkuoto sūrio ir išdėkite grėžinėliais supjaustytą pomidorą.
Kai faršas šiek tiek atvės, dėkite ant tešlos, užbarstykite vėl sūrio ir užklokite kitu tešlos lakštu.
Užspauskite aplinkui ir kepkite dar apie 20 - 25 minučių, kol tešla iškeps ir taps auksinio atspalvio.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai