Mandarinius
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų mascarpone sūris
250 gramų grietinėlės, 35%
6 vienetai mandarinai
1 stiklinė cukraus pudra
60 mililitrų vanduo
30 gramų želatina
Papuošimui:
1 pakelis šokoladas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
2.
Dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
3.
Iš mandarinų išsispaudžiam sultis ir supilame į kremą.
4.
Želatiną išbrinkinam vandenyje ir supilam i masę.
5.
Kremą sudedam į torto formą ir paliekam porai valandų stingti.
6.
Tortą papuošiam šokolado drožlėmis ir mandarinais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mandarinius

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.

  2. Dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.

  3. Iš mandarinų išsispaudžiam sultis ir supilame į kremą.

  4. Želatiną išbrinkinam vandenyje ir supilam i masę.

  5. Kremą sudedam į torto formą ir paliekam porai valandų stingti.

  6. Tortą papuošiam šokolado drožlėmis ir mandarinais.

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų