Mandarinius
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | mascarpone sūris | |
250 gramų | grietinėlės, 35% | |
6 vienetai | mandarinai | |
1 stiklinė | cukraus pudra | |
60 mililitrų | vanduo | |
30 gramų | želatina | |
Papuošimui: | ||
1 pakelis | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
2.
Dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
3.
Iš mandarinų išsispaudžiam sultis ir supilame į kremą.
4.
Želatiną išbrinkinam vandenyje ir supilam i masę.
5.
Kremą sudedam į torto formą ir paliekam porai valandų stingti.
6.
Tortą papuošiam šokolado drožlėmis ir mandarinais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietinių tortas
- Angliškas tortas
- Lukos želė tortas
- Tortas su varškės kremu ir avietėmis
- Riešutinis tartas
- Nekeptas varškės tortas
- Nekeptas varškės tortas
- Grietinėlės tortas
- Vaflių tortas
- Migdolinis vyšnių tortas
- Medaus tortas
- Morenginis tortas su žemės riešutais
- Vaisių tortas
- Elzaso tortas
- Vasariškas tortas
- Tortas „Bitutė“
- Tortas "Mozaika"
- Želė tortas
- Vaikiškas meduoliukas
- Kreminis tortas su vyšniomis
Mandarinius
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 gramų -
Mandarinai,
6 vienetai -
Cukraus pudra,
1 stiklinė -
Vanduo,
60 mililitrų -
Želatina,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Šokoladas,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
Dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
Iš mandarinų išsispaudžiam sultis ir supilame į kremą.
Želatiną išbrinkinam vandenyje ir supilam i masę.
Kremą sudedam į torto formą ir paliekam porai valandų stingti.
Tortą papuošiam šokolado drožlėmis ir mandarinais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...