Tiršta kopūstų sriuba
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų rauginti kopūstai
400 gramų jautienos kumpis (Ilzenbergo ūkio)
2 vienetai morkos
1 galva iceberg salotų
1 vienetas pomidorai
1 vienetas poras
100 gramų granatai (sėklos)
3 skiltelės česnakas
5 vienetai pipirai
5 vienetai lauro lapų
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Jautienos kumpį išverdu su druska (pagal skonį), pipirais, česnaku, lauro lapais. Vandens virimui imu apie 1 - 2 litrus.
2.
Į puodą dedu visas kitas smulkintas daržoves, užpilu jautienos sultiniu ir troškinu apie 1 valandą lėtai. Labai skanu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tiršta kopūstų sriuba

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Jautienos kumpį išverdu su druska (pagal skonį), pipirais, česnaku, lauro lapais. Vandens virimui imu apie 1 - 2 litrus.

  2. Į puodą dedu visas kitas smulkintas daržoves, užpilu jautienos sultiniu ir troškinu apie 1 valandą lėtai. Labai skanu.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų