
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | karpis |
1 valgomasis šaukštas | žuvies prieskonių |
3 skiltelės | česnakas |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.
3.
Palaikyti keletą valandų šaldytuve.
4.
Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Keptos kuojos
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Kepta lašiša tešloje
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Žuvies zrazai
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Marinuota stinta
-
Keptos midijos su sūriu
-
Keptos plekšnės
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Lašišos kepsneliai
-
Kepta stinta su krapais
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Karpis,
1 vienetas -
Žuvies prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.
Palaikyti keletą valandų šaldytuve.
Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Skaitytoja
2016-06-26 22:01
Niam niam ;)
-
Lankytoja
2016-06-26 22:01
Labai skanu :)
-
Gurmane
2016-06-26 22:01
Liuks :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...