
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | karpis |
1 valgomasis šaukštas | žuvies prieskonių |
3 skiltelės | česnakas |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.
3.
Palaikyti keletą valandų šaldytuve.
4.
Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Įdaryta lydeka
-
Žuvies blynukai
-
Lašišos suktiniai
-
Krevečių užkepėlė
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Karpis, troškintas piene
-
Kepta aštri menkė
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Troškintas lynas
-
Menkė garuose
-
Keptas upėtakis
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Folijoje kepta lašiša
-
Sicilijos ešerys
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Karpis,
1 vienetas -
Žuvies prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.
Palaikyti keletą valandų šaldytuve.
Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Skaitytoja
2016-06-26 22:01
Niam niam ;)
-
Lankytoja
2016-06-26 22:01
Labai skanu :)
-
Gurmane
2016-06-26 22:01
Liuks :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...