Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
AUTORIUS:
Rita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas karpis
1 valgomasis šaukštas žuvies prieskonių
3 skiltelės česnakas
0.5 vieneto citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.
3.
Palaikyti keletą valandų šaldytuve.
4.
Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.

  2. Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.

  3. Palaikyti keletą valandų šaldytuve.

  4. Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.

Receptą atsiuntė Rita
Reklama:

Komentarai (3)


  • Skaitytoja 2016-06-26 22:01

    Niam niam ;)


  • Lankytoja 2016-06-26 22:01

    Labai skanu :)


  • Gurmane 2016-06-26 22:01

    Liuks :)


Daugiau receptų