Sutarkuokite morkas.
Svogūnus sukapokite. Salierus taip pat supjaustykite.
Morkas, svogūną ir salierus pakepinkite aliejuje 2-3 minutes.
Viską sudėti į vieną dubenėlį ir sumaišyti.
Iš gautos masės kepti blynus.
Blynelius kepti keptuvėje. Kepti po 1-2 minutes, kiekvieno blyno pusę.
Tuno blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | majonezas |
| 170 gramų | džiūvėsėliai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | baltieji pipirai (malti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 100 gramų | salierai |
| 340 gramų | tunas (konservuotas aliejuje) |
| 100 gramų | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Kepta marinuota menkė
-
Kepta plekšnė padaže
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Keptas upėtakis
-
Karpis su salotomis
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Lašiša „My little secret“
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Lašišos šašlykas
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
Tuno blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
300 gramų -
Džiūvėsėliai,
170 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Baltieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai,
100 gramų -
Tunas, konservuotas aliejuje,
340 gramų -
Morkos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuokite morkas.
Svogūnus sukapokite. Salierus taip pat supjaustykite.
Morkas, svogūną ir salierus pakepinkite aliejuje 2-3 minutes.
Viską sudėti į vieną dubenėlį ir sumaišyti.
Iš gautos masės kepti blynus.
Blynelius kepti keptuvėje. Kepti po 1-2 minutes, kiekvieno blyno pusę.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Migla
2014-12-05 14:31
koks aiškus recepto aprašymas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
