Sutarkuokite morkas.
Svogūnus sukapokite. Salierus taip pat supjaustykite.
Morkas, svogūną ir salierus pakepinkite aliejuje 2-3 minutes.
Viską sudėti į vieną dubenėlį ir sumaišyti.
Iš gautos masės kepti blynus.
Blynelius kepti keptuvėje. Kepti po 1-2 minutes, kiekvieno blyno pusę.

Tuno blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | majonezas |
170 gramų | džiūvėsėliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | baltieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
100 gramų | salierai |
340 gramų | tunas (konservuotas aliejuje) |
100 gramų | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Žuvies paplotėliai
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Virta žuvis tešloje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Menkė su apelsinais
-
Troškinta žuvis
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Keptas upėtakis
-
Orkaitėje kepta lašiša
Tuno blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
300 gramų -
Džiūvėsėliai,
170 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Baltieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai,
100 gramų -
Tunas, konservuotas aliejuje,
340 gramų -
Morkos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuokite morkas.
Svogūnus sukapokite. Salierus taip pat supjaustykite.
Morkas, svogūną ir salierus pakepinkite aliejuje 2-3 minutes.
Viską sudėti į vieną dubenėlį ir sumaišyti.
Iš gautos masės kepti blynus.
Blynelius kepti keptuvėje. Kepti po 1-2 minutes, kiekvieno blyno pusę.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Migla
2014-12-05 14:31
koks aiškus recepto aprašymas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...