Tuno blyneliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų majonezas
170 gramų džiūvėsėliai
0.5 arbatinio šaukštelio druska
0.5 arbatinio šaukštelio baltieji pipirai (malti)
1 arbatinis šaukštelis džiovintas raudonėlis
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
4 vienetai kiaušiniai
1 vienetas svogūnai
2 valgomieji šaukštai aliejaus
100 gramų salierai
340 gramų tunas (konservuotas aliejuje)
100 gramų morkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Sutarkuokite morkas.
Svogūnus sukapokite. Salierus taip pat supjaustykite.
Morkas, svogūną ir salierus pakepinkite aliejuje 2-3 minutes.
Viską sudėti į vieną dubenėlį ir sumaišyti.
Iš gautos masės kepti blynus.
Blynelius kepti keptuvėje. Kepti po 1-2 minutes, kiekvieno blyno pusę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tuno blyneliai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sutarkuokite morkas.
Svogūnus sukapokite. Salierus taip pat supjaustykite.
Morkas, svogūną ir salierus pakepinkite aliejuje 2-3 minutes.
Viską sudėti į vieną dubenėlį ir sumaišyti.
Iš gautos masės kepti blynus.
Blynelius kepti keptuvėje. Kepti po 1-2 minutes, kiekvieno blyno pusę.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Migla 2014-12-05 14:31

    koks aiškus recepto aprašymas


Daugiau receptų