Sutarkuokite morkas.
Svogūnus sukapokite. Salierus taip pat supjaustykite.
Morkas, svogūną ir salierus pakepinkite aliejuje 2-3 minutes.
Viską sudėti į vieną dubenėlį ir sumaišyti.
Iš gautos masės kepti blynus.
Blynelius kepti keptuvėje. Kepti po 1-2 minutes, kiekvieno blyno pusę.

Tuno blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | majonezas |
170 gramų | džiūvėsėliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | baltieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
100 gramų | salierai |
340 gramų | tunas (konservuotas aliejuje) |
100 gramų | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pyragas
-
Kepta lašiša
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Apelsininė lašiša
-
Midijų šašlykai
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Rūkytas Karpis
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Kepta žuvis
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Keptas įdarytas karpis
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Menkės kotletukai
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Žuvis tešloje
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Lazanija su lašiša
Tuno blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
300 gramų -
Džiūvėsėliai,
170 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Baltieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai,
100 gramų -
Tunas, konservuotas aliejuje,
340 gramų -
Morkos,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuokite morkas.
Svogūnus sukapokite. Salierus taip pat supjaustykite.
Morkas, svogūną ir salierus pakepinkite aliejuje 2-3 minutes.
Viską sudėti į vieną dubenėlį ir sumaišyti.
Iš gautos masės kepti blynus.
Blynelius kepti keptuvėje. Kepti po 1-2 minutes, kiekvieno blyno pusę.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Migla
2014-12-05 14:31
koks aiškus recepto aprašymas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...