Įkaitiname keptuvę. Pakepiname jautienos faršą, svogūną, česnako skilteles, kedro riešutus, petražoles ir baziliką (apie 5-8 min.).
Pakepintą jautienos faršą sumaišome su džiūvėsėliais, ricotta ir parmezano sūriu.
Nepamirškite įmaišyti prieskoniu.
Suformuojame iš jautienos faršo kukuliukus ir apsukame juos rūkyto kumpio juostelėmis. Sutvirtiname mediniais pagaliukais, kad faršas neiškristų.
Pakepiname kiekvieną kukuliuką iš abiejų pusių keptuvėje.
Skanaus.

Italijos kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
30 gramų | parmezano sūris (sutarkuotas) |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jautienos faršas |
150 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
1 vienetas | svogūnai (sukapotas) |
100 gramų | kedro riešutai (riešutai, susmulkinti) |
3 skiltelės | česnakas (sukapotos) |
1 sauja | petražolės (sukapotos) |
šiek tiek | bazilikas (susmulkintas) |
300 gramų | džiūvėsėliai |
250 gramų | sūris (Ricotta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Strėvos suktinis
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Triušienos vyniotinis
-
Jautienos maltinukai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kaukazo šašlykai
Italijos kukuliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Parmezano sūris, sutarkuotas,
30 gramų - Druska
-
Jautienos faršas,
500 gramų -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
150 gramų -
Svogūnai, sukapotas,
1 vienetas -
Kedro riešutai, riešutai, susmulkinti,
100 gramų -
Česnakas, sukapotos,
3 skiltelės -
Petražolės, sukapotos,
1 sauja - Bazilikas, susmulkintas
-
Džiūvėsėliai,
300 gramų -
Sūris, Ricotta,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitiname keptuvę. Pakepiname jautienos faršą, svogūną, česnako skilteles, kedro riešutus, petražoles ir baziliką (apie 5-8 min.).
Pakepintą jautienos faršą sumaišome su džiūvėsėliais, ricotta ir parmezano sūriu.
Nepamirškite įmaišyti prieskoniu.
Suformuojame iš jautienos faršo kukuliukus ir apsukame juos rūkyto kumpio juostelėmis. Sutvirtiname mediniais pagaliukais, kad faršas neiškristų.
Pakepiname kiekvieną kukuliuką iš abiejų pusių keptuvėje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
slaniks
2013-09-08 13:42
kaip skanu net pirstus galima praryti reiks pabandyt pasigamint
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...