Į jautienos faršą suberkite sukapotą svogūną, džiūvėsėlius ir prieskonių pagal skonį. Išminkykite su rankomis.
Suformuokite nedidelius kukulius.
Vandenį užvirinkite, suberkite prieskonių ir sudėkite mėsos kukulius.
Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 minučių.
Po to ugnį sumažinkite iki minimalios, įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 20 minučių.

Pietų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | jautienos faršas |
6 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
100 gramų | džiūvėsėliai |
0.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Kotletai
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Italijos kukuliai
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Avienos šonkauliukai
-
Kapota keri mėsa
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Holishki (balandėliai)
-
Kotletukai ant laužo
-
Kotletukai su bulvėm
-
Kotletukai
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Kotletai su įdaru
-
Škotiški kiaušiniai
-
Keptas kumpis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Įdaryti burokėliai
Pietų kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas,
600 gramų -
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į jautienos faršą suberkite sukapotą svogūną, džiūvėsėlius ir prieskonių pagal skonį. Išminkykite su rankomis.
Suformuokite nedidelius kukulius.
Vandenį užvirinkite, suberkite prieskonių ir sudėkite mėsos kukulius.
Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 minučių.
Po to ugnį sumažinkite iki minimalios, įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2012-03-27 00:38
:-) :super: ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...