Į jautienos faršą suberkite sukapotą svogūną, džiūvėsėlius ir prieskonių pagal skonį. Išminkykite su rankomis.
Suformuokite nedidelius kukulius.
Vandenį užvirinkite, suberkite prieskonių ir sudėkite mėsos kukulius.
Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 minučių.
Po to ugnį sumažinkite iki minimalios, įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 20 minučių.

Pietų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | jautienos faršas |
6 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
100 gramų | džiūvėsėliai |
0.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Balandėliai pagal Viką
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Šašlykai gurmanams
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Karštas plovas
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Šutinta stirniena
-
Kiauliena su aguročiais
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Keptas kiškis
-
Balandėliai
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Karališkieji kotletai
Pietų kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas,
600 gramų -
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į jautienos faršą suberkite sukapotą svogūną, džiūvėsėlius ir prieskonių pagal skonį. Išminkykite su rankomis.
Suformuokite nedidelius kukulius.
Vandenį užvirinkite, suberkite prieskonių ir sudėkite mėsos kukulius.
Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 minučių.
Po to ugnį sumažinkite iki minimalios, įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2012-03-27 00:38
:-) :super: ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...