Į jautienos faršą suberkite sukapotą svogūną, džiūvėsėlius ir prieskonių pagal skonį. Išminkykite su rankomis.
Suformuokite nedidelius kukulius.
Vandenį užvirinkite, suberkite prieskonių ir sudėkite mėsos kukulius.
Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 minučių.
Po to ugnį sumažinkite iki minimalios, įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 20 minučių.
Pietų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | jautienos faršas |
6 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
100 gramų | džiūvėsėliai |
0.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsa folijoje
- Šventinškai paruošta sprandinė
- Čipolino galvelės
- Paprikų laiveliai
- Pyragas su kukuliais
- Jautienos kepsnys
- Kepsnys romantiškam vakarui
- Neįprasti šašlykai
- Kiaulienos su kruopom apkepas
- Kiaulienos šonkauliukai
- Kepta veršiena
- Keptas jautienos kumpis
- Gardūs veršienos karbonadai
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Medžiotojų kepsniai
- Virtos kiaulės kojos
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Keptas kiškis
- Kiaulienos šašlykai
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
Pietų kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas,
600 gramų -
Grietinė,
6 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Vanduo,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į jautienos faršą suberkite sukapotą svogūną, džiūvėsėlius ir prieskonių pagal skonį. Išminkykite su rankomis.
Suformuokite nedidelius kukulius.
Vandenį užvirinkite, suberkite prieskonių ir sudėkite mėsos kukulius.
Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 minučių.
Po to ugnį sumažinkite iki minimalios, įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2012-03-27 00:38
:-) :super: ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...