100 gramų | taukai (kiaulių) |
80 gramų | sviestas (tirpintas) |
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
Įdarui išmirkyti grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Aplinkui apdėliojamas virtomis bulvėmis, virtomis morkomis, žaliaisiais žirneliais. Puošiamas petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Steikai
- Čipolino galvelės
- Steikai
- Netikras Zuikis kitaip
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Itališka veršienos filė
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Italijos kukuliai
- Kiauliena pagal Aistę
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Skanūs kiaulienos kepsniukai
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Čili jautienos gaminimas
- Gardūs veršienos karbonadai
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Grill dešrelės
- Šašlykas svogūnų marinate
- Kalakutienos maltiniai
- Kiaulienos šašlykai greitai
Strėvos suktinis
- Paruošimo laikas:
-
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
80 gramų -
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 40 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, 100 g sviesto, truputį pipirų, lauro lapelių, druskos.
Įdarui išmirkyti grybai išverdami, supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnais. Atšaldytas įdaras sumaišomas su sviestu ir iš jo formuojamas volelis.
Mėsa išmušama kūjeliu, pabarstoma prieskoniais, druska. Ant jos dedamas įdaras. Sudėjus įdarą, mėsa suvyniojama voleliu ir kepama riebaluose. Suktinis tiekiamas užpiltas sviestu. Aplinkui apdėliojamas virtomis bulvėmis, virtomis morkomis, žaliaisiais žirneliais. Puošiamas petražolėmis.
Komentarai (7)
-
(*)
2011-03-23 16:14
a kur dzhiuveselius det?manau paniruotei, a ne?