
200 gramų | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | mėsa (malta) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoninės žolelės |
2 vienetai | morkos |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 kilogramas | bulvių |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (36%) |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Kepame 180 °C temp. apie 10 - 15 min.
Vėl dedame kepti apie 5-10min.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepėlė
-
Kiaulienos troškinys
-
Sultingi šašlykai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Virtiniai su mėsa
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Apkepta virta karka
-
Paprasti balandėliai
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Spanguolinis šašlykas
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Neįprasti šašlykai
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Kotletai "Du viename"
-
Turkiškas kebabas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Kelmas
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Mėsa, malta,
500 gramų -
Prieskoninės žolelės,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
2 vienetai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Grietinėlė, 35%, 36%,
100 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius (2vnt) plakame su druska ir pipirais, tada palaipsniui dedame miltų kol gaunasi vientisa, prie rankų nelimpanti tešla. Dedame į maišiuką ir paliekame šaltai bent 30min.
Morkas pasiruošiame, sutarkuojame, pakepiname. Faršą sumaišome su prieskoniais ir žolelėmis. Dedame kepti kartu su morkomis. Dažnai maišydami iškepame. Mušame kiaušinį, vėl iškepame dažnai maišydami. Nukaičiame.
Išimame tešlą, iškočiojame iki 1.5-2 mm storio. Metalinėmis keksiukų formelėmis išspaudome visą tešlą, gautus apskritimus įklojame į tas pačias formele, pateptas aliejumi, prispaudžiame kraštus, dugną subadome.
Kepame 180 °C temp. apie 10 - 15 min.Į iškeptus krepšiukus dedame įdaro.
Vėl dedame kepti apie 5-10min.Iš sviesto, grietinės ir miltų (2v.š) sumaišome baltą padažą. Jo užpilame ant krepšiukų po šaukštą likus 2-3min. kepmo.
Išverdame bulves, sutriname su grietinėle ir prieskoniais.
Patiekdami papuošiam mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis.
Skanaus.