Obuolių pyragas su varške ir karamele
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų sviestas
150 gramų miltai
100 gramų cukrus (rudas)
500 gramų varškė
3 vienetai kiaušiniai
100 gramų cukrus
7 vienetai obuoliai
50 gramų avižinių dribsnių
50 gramų lazdyno riešutai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Orkaitę įkaitinti iki 180 °C temp.
2.
Į virtuvinį kombainą sudėjau lazdyno riešutus ir stambiai sukapojau. Sudėjau šaltą gabaliukais pjaustytą sviestą, subėriau miltus, rudąjį cukrų ir avižinius dribsnius. Viską sukapojau iki smulkių trupinių (tai pavyksta maždaug per 30 sekundžių).
3.
Dubenyje išplakiau kiaušinius su cukrumi. Maždaug 4 minutes. Tuomet sudėjau varškę ir dar mikseriu paplakiau, kol varškė gerai išsimaišė.
4.
Silikoninės kepimo formos dugne paskleidžiau maždaug 4/5 tešlos trupinių. Ant jų uždėjau nuluptus ir išskobtus, supjaustytų pusę obuolių, užpyliau varškę, ant jos dideliais lašais pamėčiau "Rududu", ir vėl uždėjau likusius obuolius. Užbarsčiau likusius tešlos trupinius.
5.
Kepti apie 1 valandą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių pyragas su varške ir karamele

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 °C temp.

  2. Į virtuvinį kombainą sudėjau lazdyno riešutus ir stambiai sukapojau. Sudėjau šaltą gabaliukais pjaustytą sviestą, subėriau miltus, rudąjį cukrų ir avižinius dribsnius. Viską sukapojau iki smulkių trupinių (tai pavyksta maždaug per 30 sekundžių).

  3. Dubenyje išplakiau kiaušinius su cukrumi. Maždaug 4 minutes. Tuomet sudėjau varškę ir dar mikseriu paplakiau, kol varškė gerai išsimaišė.

  4. Silikoninės kepimo formos dugne paskleidžiau maždaug 4/5 tešlos trupinių. Ant jų uždėjau nuluptus ir išskobtus, supjaustytų pusę obuolių, užpyliau varškę, ant jos dideliais lašais pamėčiau "Rududu", ir vėl uždėjau likusius obuolius. Užbarsčiau likusius tešlos trupinius.

  5. Kepti apie 1 valandą.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų