
Obuolių ir aguonų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | obuoliai |
150 gramų | cukrus |
50 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | avižinių dribsnių |
40 gramų | razinos |
2 | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
350 gramų | jogurtas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aguonų |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išplakite.
2.
Po to įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir jogurtą.
3.
Suberkite nuplikintus avižinius dribsnius (avižinius dribsnius prieš dedant į pyragą užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10 minučių, o po to nusausinkite).
4.
Įmaišykite miltus ir galiausiai razinas, aguonas ir obuolių gabaliukus.
5.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 180° C orkaitėje 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Trupinių skanėstas
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Pyragas su persikais
-
Aguonų keksas
-
Sūrio desertas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Vištienos pyragas
-
Aguonų vyniotinis
-
Slyvų pyragas
-
Bananų pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Trupininis pyragas
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Keksas su razinomis
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Pyragas su persikais
-
Ypatingasis keksas
Obuolių ir aguonų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
3 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Avižiniai dribsniai,
100 gramų -
Razinos,
40 gramų -
Kiaušiniai,
2 -
Sviestas,
50 gramų -
Jogurtas,
350 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Aguonos,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išplakite.
Po to įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir jogurtą.
Suberkite nuplikintus avižinius dribsnius (avižinius dribsnius prieš dedant į pyragą užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10 minučių, o po to nusausinkite).
Įmaišykite miltus ir galiausiai razinas, aguonas ir obuolių gabaliukus.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 180° C orkaitėje 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...