
Obuolių ir aguonų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | obuoliai |
150 gramų | cukrus |
50 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | avižinių dribsnių |
40 gramų | razinos |
2 | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
350 gramų | jogurtas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aguonų |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išplakite.
2.
Po to įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir jogurtą.
3.
Suberkite nuplikintus avižinius dribsnius (avižinius dribsnius prieš dedant į pyragą užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10 minučių, o po to nusausinkite).
4.
Įmaišykite miltus ir galiausiai razinas, aguonas ir obuolių gabaliukus.
5.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 180° C orkaitėje 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas
-
Pyragas su varške
-
Pyragas "Obuoliukas"
-
Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Kisieliaus keksas
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Lietinių pyragas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Skanausias varškės pyragas
-
Šimtalapis su meile
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Tamsus pyragas
-
Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
-
Šokoladinis keksas
-
Citrinų pyragas
-
Šimtalapis su varške
Obuolių ir aguonų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
3 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Avižiniai dribsniai,
100 gramų -
Razinos,
40 gramų -
Kiaušiniai,
2 -
Sviestas,
50 gramų -
Jogurtas,
350 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Aguonos,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išplakite.
Po to įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir jogurtą.
Suberkite nuplikintus avižinius dribsnius (avižinius dribsnius prieš dedant į pyragą užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10 minučių, o po to nusausinkite).
Įmaišykite miltus ir galiausiai razinas, aguonas ir obuolių gabaliukus.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 180° C orkaitėje 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...