Obuolių ir aguonų pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai obuoliai
150 gramų cukrus
50 gramų kvietiniai miltai
100 gramų avižinių dribsnių
40 gramų razinos
2 kiaušiniai
50 gramų sviestas
350 gramų jogurtas
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
3 valgomieji šaukštai aguonų
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išplakite.
2.
Po to įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir jogurtą.
3.
Suberkite nuplikintus avižinius dribsnius (avižinius dribsnius prieš dedant į pyragą užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10 minučių, o po to nusausinkite).
4.
Įmaišykite miltus ir galiausiai razinas, aguonas ir obuolių gabaliukus.
5.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 180° C orkaitėje 30 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių ir aguonų pyragas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išplakite.

  2. Po to įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir jogurtą.

  3. Suberkite nuplikintus avižinius dribsnius (avižinius dribsnius prieš dedant į pyragą užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10 minučių, o po to nusausinkite).

  4. Įmaišykite miltus ir galiausiai razinas, aguonas ir obuolių gabaliukus.

  5. Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 180° C orkaitėje 30 minučių.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų