Šokoladinis vyniotinis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
100 gramų | sviestas |
100 gramų | šokoladas (baltas) |
šiek tiek | miltai |
50 gramų | šokoladas ( juodasis) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | pabarstukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu,plakant supilti ištirpintą šokoladą su sviestu.
2.
Į išplaktą masę sijoti miltus su kepimo milteliais.Miltų dėti tiek iki tešla bus lengvai minkoma.Tešlą iškočioti ant kepimo popieriaus ,ant viršaus tarkuoti baltą šokoladą.Susukti vyniotinuką ir kepti .
3.
Išėmus vyniotinuką puošti baltu šokoladu ir šokoladiniais pabarstukais .
Skaniausias šiltas.
Skaniausias šiltas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Močiutės pyragas kitaip
- Obuolių pyragas
- Varškės ir cinamono vasaros pyragas
- Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
- Pyragas su persikais
- Ūkininkų pyragas
- Miglės kakavinis pyragas
- Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
- Apverstas pyragas su ananasais
- Pyragas su mandarinais
- Vaisinis pyragėlis
- Baklava
- Tinginys
- Moliūginis varškės pyragas
- Pyragas "Vasarą palydint"
- Apvalus „Napoleonas“
- Pyragas su varškės įdaru
- Bananų ir obuolienės pyragas
- Velykinis varškės traputis
- Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
Šokoladinis vyniotinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Šokoladas, baltas,
100 gramų - Miltai
-
Šokoladas, juodasis,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Pabarstukai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi išplakti mikseriu,plakant supilti ištirpintą šokoladą su sviestu.
Į išplaktą masę sijoti miltus su kepimo milteliais.Miltų dėti tiek iki tešla bus lengvai minkoma.Tešlą iškočioti ant kepimo popieriaus ,ant viršaus tarkuoti baltą šokoladą.Susukti vyniotinuką ir kepti .
Išėmus vyniotinuką puošti baltu šokoladu ir šokoladiniais pabarstukais .
Skaniausias šiltas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...