
Sultingi šašlykai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena (šoninė ) |
4 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos (sultys ) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | provanso žolelės |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šoninė perkam be kauliukų. Nuimam (nupjaunam) odą. Supjaustome kubeliais, svogūną – žiedais.
2.
Mėsą apibarstome druską, pipirais, provanso žolelėmis. Gerai išminkome. Apšlakstome aliejumi, gerai išminkome.
3.
Išspaudžiame vienos citrinos sultys, apšlakstome mėsą. Sudedam svogūną, išmaišome. Paliekame marinuoti, geriausiai per naktį. Kepame ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių patiekalas
-
Pietūs moliniame inde
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Turkiškas kebabas
-
Ūkininko suktinukas
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Karališkas kepsnys
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Maltinukai su sūriu
-
Avienos kebabas
-
Troškinta triušiena
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Pikantiška triušiena
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Mėsos - bulvių apkepas
Sultingi šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, šoninė ,
2 kilogramai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Citrinos, sultys ,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Provanso žolelės
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šoninė perkam be kauliukų. Nuimam (nupjaunam) odą. Supjaustome kubeliais, svogūną – žiedais.
Mėsą apibarstome druską, pipirais, provanso žolelėmis. Gerai išminkome. Apšlakstome aliejumi, gerai išminkome.
Išspaudžiame vienos citrinos sultys, apšlakstome mėsą. Sudedam svogūną, išmaišome. Paliekame marinuoti, geriausiai per naktį. Kepame ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...