
Sultingi šašlykai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena (šoninė ) |
4 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | citrinos (sultys ) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | provanso žolelės |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šoninė perkam be kauliukų. Nuimam (nupjaunam) odą. Supjaustome kubeliais, svogūną – žiedais.
2.
Mėsą apibarstome druską, pipirais, provanso žolelėmis. Gerai išminkome. Apšlakstome aliejumi, gerai išminkome.
3.
Išspaudžiame vienos citrinos sultys, apšlakstome mėsą. Sudedam svogūną, išmaišome. Paliekame marinuoti, geriausiai per naktį. Kepame ant žarijų. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kiškio kepsnys
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Apkepas „La Graikija“
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Apkepta virta karka
-
Šernienos kepsnys
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Šonkauliukai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Steikas
-
Dešrelių pynė
-
Kėdainių maltinis
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kepenys su mandarinais
Sultingi šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, šoninė ,
2 kilogramai -
Svogūnai,
4 vienetai -
Citrinos, sultys ,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Provanso žolelės
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šoninė perkam be kauliukų. Nuimam (nupjaunam) odą. Supjaustome kubeliais, svogūną – žiedais.
Mėsą apibarstome druską, pipirais, provanso žolelėmis. Gerai išminkome. Apšlakstome aliejumi, gerai išminkome.
Išspaudžiame vienos citrinos sultys, apšlakstome mėsą. Sudedam svogūną, išmaišome. Paliekame marinuoti, geriausiai per naktį. Kepame ant žarijų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...