Padažui reikės: 250 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, šaukštelis tirpintų riebalų, 2 šaukštai grietinės, truputį miltų, pipirų, druskos.
Kiauliena supjaustoma, išmušama kūjeliu, apibarstoma maltais prieskoniais, apšlakstoma citrinos sultimis ir iškepama riebaluose.
Padažui supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami riebaluose, įberiama miltų, prieskonių, druskos, supilama grietinė.
Kepsnys Verseka
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena |
45 gramai | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Keptos barbekiu jautienos receptas
- Apkepas „Greitukas“
- Vyne troškintas triušis
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Šašlykai vyno marinate
- Kotletai lenkiškai
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Vasaros šašlykas
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Čipolino galvelės
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Kukuliai
- Jautienos čenakai
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Jautiena gurmanams
Kepsnys Verseka
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
45 gramai -
Citrinos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui reikės: 250 g džiovintų grybų, 2 svogūnai, šaukštelis tirpintų riebalų, 2 šaukštai grietinės, truputį miltų, pipirų, druskos.
Kiauliena supjaustoma, išmušama kūjeliu, apibarstoma maltais prieskoniais, apšlakstoma citrinos sultimis ir iškepama riebaluose.
Padažui supjaustyti svogūnai ir smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami riebaluose, įberiama miltų, prieskonių, druskos, supilama grietinė.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...