
150 gramų | majonezas |
6 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | grietinė |
350 gramų | sūris (fermentinis) |
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių patiekalas
-
Pietūs moliniame inde
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Turkiškas kebabas
-
Ūkininko suktinukas
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Karališkas kepsnys
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Maltinukai su sūriu
-
Avienos kebabas
-
Troškinta triušiena
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Pikantiška triušiena
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Mėsos - bulvių apkepas
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis

- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
350 gramų -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
5 Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas omletinis pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą: faršą (žalią), sumaišytą su 1 kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis. Šis patiekalas labai gražiai atrodo, tad puikiai tiks ir šventiniam stalui. Be to - su juo galima daug improvizuoti, pvz. į faršą pridėti daržovių, ryžių, aštresnių prieskonių ir t.t.
Komentarai (2)
-
alia
2014-01-13 18:16
bet cia visai ne tas receptas. aiskiai matosi kad nesusuktas o sudetas i forma. turi buti geltonos spalvos. nesvaigite ,,seimininkes,,