| 150 gramų | majonezas |
| 6 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | grietinė |
| 350 gramų | sūris (fermentinis) |
| 500 gramų | kiaulienos faršas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Stirnienos kumpis
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Kepsnys Du milžinai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Spageti su kukuliais
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Įdaryti makaronai
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Jautienos kepsnys
-
Sultingi šašlykai
-
Iškylos dešrelės
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Kepsnys Verseka
-
Tikro dzūko pietūs
-
Kiauliena aštriame padaže
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Grietinė,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
350 gramų -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
5 Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas omletinis pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą: faršą (žalią), sumaišytą su 1 kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite riekelėmis. Šis patiekalas labai gražiai atrodo, tad puikiai tiks ir šventiniam stalui. Be to - su juo galima daug improvizuoti, pvz. į faršą pridėti daržovių, ryžių, aštresnių prieskonių ir t.t.
Komentarai (2)
-
alia
2014-01-13 18:16
bet cia visai ne tas receptas. aiskiai matosi kad nesusuktas o sudetas i forma. turi buti geltonos spalvos. nesvaigite ,,seimininkes,,
