Kiaulienos šašlykai greitai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (kiaulienos ) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
200 mililitrų | mineralinis vanduo |
3 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | pomidorai |
5 vienetai | agurkų |
50 gramų | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulieną supjaustykite 2x2 cm kubeliais, apiberkite prieskoniais, druska, supjaustytais bei pertrintais svogūnais, užpilkite mineraliniu vandeniu ir palikite per naktį marinuotis.
2.
Kepkite šašlykinėje kol apskrus. Patiekite su pjaustytais pomidorais, agurkais, apibarstykite mėgiamais prieskoniais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas kiškis
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Aštrūs mamos kotletukai
- Šašlykai
- Kiaulienos karis
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Mūsų šašlikas
- Ūkininko suktinukas
- Itališka veršienos filė
- Virdžinijos kumpis
- Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
- Aurimo šašlykas
- Įdarytas faršo zuikis
- Veršienos šniceliai
- Triušienos pjausniai
- Įdarytas netikras zuikis
- Jautienos čenakai
- Bulvytės su dešrelėmis
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kiaulienos šašlykas
Kiaulienos šašlykai greitai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Prieskoniai, kiaulienos ,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mineralinis vanduo,
200 mililitrų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Pomidorai,
5 vienetai -
Agurkai,
5 vienetai -
Krapai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustykite 2x2 cm kubeliais, apiberkite prieskoniais, druska, supjaustytais bei pertrintais svogūnais, užpilkite mineraliniu vandeniu ir palikite per naktį marinuotis.
Kepkite šašlykinėje kol apskrus. Patiekite su pjaustytais pomidorais, agurkais, apibarstykite mėgiamais prieskoniais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...