Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais. Tada mėsą sudėti į indą, užpilti actu, vandeniu, sudėti supjaustytus svogūnus, berti druskos ir prieskonių šašlykams. Marinuoti 12 valandų ir kepti ant karštų žarijų.
Skanaus!
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 2 kilogramai | kiauliena |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | prieskoniai ((kupinas)) |
| 4 vienetai | svogūnai (dideli) |
| 1 stiklinė | acto |
| 2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Purienos
-
Veršienos kotletukai
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Naminis šnicelis
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Sauliaus kibinai
-
Mineralinis šašlykas
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Keptas paršelis
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Kepta triušiena
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Stirnos nugarinė
-
Totoriški avienos maltiniai
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Prieskoniai, (kupinas),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, dideli,
4 vienetai -
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais. Tada mėsą sudėti į indą, užpilti actu, vandeniu, sudėti supjaustytus svogūnus, berti druskos ir prieskonių šašlykams. Marinuoti 12 valandų ir kepti ant karštų žarijų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Tomas
2017-03-08 00:14
Kokio stiprumo actas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
