
Sprandinės kepsnys grilyje
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 gabalas | kiaulienos sprandinė |
0.5 stiklinės | medus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
2.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
3.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešrelių pynė
-
Tradiciniai šašlykai
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kiaulienos karka
-
Įdarytos paprikos
-
Avienos šonkauliukai
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kiaulienos guliašas
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Skanus šašlykiukas
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Naminiai hamburgeriai
-
Naminės dešrelės
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Kepta menkė
-
Įdaryta veršiena
Sprandinės kepsnys grilyje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1 gabalas -
Medus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Arūnė
Gaminimo eiga:
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...