Sprandinės kepsnys grilyje
AUTORIUS:
Arūnė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Mėsa minkštutėlė viduje ir traški iš išorės. Skani ne tik ką tik iškepus, bet ir atvėsusi. Mėsa minkštutėlė viduje ir traški iš išorės. Skani ne tik ką tik iškepus, bet ir atvėsusi. Arūnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 gabalas kiaulienos sprandinė
0.5 stiklinės medus
1 arbatinis šaukštelis druska
1 arbatinis šaukštelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
2.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
3.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sprandinės kepsnys grilyje

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Mėsa minkštutėlė viduje ir traški iš išorės. Skani ne tik ką tik iškepus, bet ir atvėsusi. Arūnė
Gaminimo eiga:
  1. Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.

  2. Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.

  3. Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.

Receptą atsiuntė Arūnė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų