
Sprandinės kepsnys grilyje
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 gabalas | kiaulienos sprandinė |
0.5 stiklinės | medus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
2.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
3.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena gurmanams
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Kibinai
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Mėsos apkepas
-
Veršienos muštiniai
-
Pyragas su kukuliais
-
Troškinta triušiena
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Suadytas karbonadas
Sprandinės kepsnys grilyje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1 gabalas -
Medus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Arūnė
Gaminimo eiga:
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...