Sprandinės kepsnys grilyje
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 gabalas | kiaulienos sprandinė |
0.5 stiklinės | medus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
2.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
3.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Šašlykiukai storuliukams
- Kotletai su įdaru
- Malta mėsa tešloje
- Sibiro koldūnai
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Kiaulienos muštinis
- Pikantiškoji kiauliena
- Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
- Kepsneliai su slyvomis
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Čili jautienos gaminimas
- Griežčių apkepas su mėsa
- Čipolino galvelės
- Avienos šašlykas
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Apkepta virta karka
- Daržovės su mėsa ir sūriu
Sprandinės kepsnys grilyje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1 gabalas -
Medus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Arūnė
Gaminimo eiga:
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...