
Sprandinės kepsnys grilyje
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 gabalas | kiaulienos sprandinė |
0.5 stiklinės | medus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
2.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
3.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio kamuoliukai
-
Zrazai
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Kepenys japoniškai
-
Steikas
-
Paprastasis guliašas
-
Čanachai su čiobreliais
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Ūkininko suktinukas
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Jautiena gurmanams
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Neringos kepsnys
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Įdaryti makaronai
-
Kepta jautiena
-
Keptas kumpis
-
Žiedinių kopūstų apkepas
Sprandinės kepsnys grilyje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1 gabalas -
Medus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Arūnė
Gaminimo eiga:
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...