
Sprandinės kepsnys grilyje
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 gabalas | kiaulienos sprandinė |
0.5 stiklinės | medus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
2.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
3.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Kotletai "Du viename"
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Kiaulienos šašlykas
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Kiaulienos kotletai
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Skanus šašlykiukas
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Veršienos šniceliai
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kotletukai ant laužo
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Dešrelės su įdaru
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Smaližių liežuvis
Sprandinės kepsnys grilyje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1 gabalas -
Medus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Arūnė
Gaminimo eiga:
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...