Sprandinės kepsnys grilyje
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 gabalas | kiaulienos sprandinė |
| 0.5 stiklinės | medus |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
2.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
3.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Mineralinis šašlykas
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Suktinukai patale
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Čanachai su čiobreliais
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Triušienos vyniotinis
-
Sūrio kamuoliukai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Jautienos maltinukai
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kepsnys su makaronais
-
Virtos veršelio kojos
-
Kebabas ant iešmo
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Šašlykai su majonezu
Sprandinės kepsnys grilyje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos sprandinė,
1 gabalas -
Medus,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Arūnė
Gaminimo eiga:
Sprandinę subadyti šakute, ištepti druska ir pipirais, palikti marinuotis per naktį.
Ant grotelių dėti foliją, smulkesnes groteles, tuomet sprandinės gabalą.
Kai viena pusė jau šiek tiek apkepa, sprandinę apversti ir apkepusią pusę patepti medumi. Taip kepti vis vartant ir tepant medumi, kol mėsa iškeps.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
