
0.5 kilogramo | kiauliena (malta) |
2 vienetai | bulvių (didelės) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 skiltelė | česnakas |
2 žiupsneliai | prieskoniai (mėsai) |
2 žiupsneliai | druska |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pipirai |
Patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos karis
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Prancūziškas triušis
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Jautienos kepsnys
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Naminiai hamburgeriai
-
Mėsa su apelsinais
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Virta šerniena
-
Jautienos kotletai
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
Naminis kiaulienos šnicelis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, malta,
0.5 kilogramo -
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Prieskoniai, mėsai,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Pipirai
Bulves sutarkuoti bulvine tarka. Tarkius sukrėsti į faršą, įmušti 1 kiaušinį, paskaninti prieskoniais, druska, piprais ir grūstu česnaku. Viską gerai išminkyti.
Suplakti likusius kiaušinius. Faršo masės kukuliuką suvilgyti kiaušinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose formuojant šnicelio formą. Suformuotus šnicelius galima kepti keltuvėje arba orkaitėje (200°C) ~30min, kas 15min apverčiant. Keptuvėje iškepa greičiau, bet orkaitėje gaunasi gražesni. Bet kokiu atveju skonio tai nekeičia, plutelė būna traški, o vidus minkštas .
Patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Komentarai (4)
-
Seimyna :)
2015-12-30 23:36
Mes irgi darem ! tik as dar pagardinau viduj su suriu tai isviso skanumynas gavosi ir naudojau dziuveselius su paprika bet ji labia svelni ir jos visai nesijaucia , labia skanu ! tikras skanumelis ;)
-
Malinka
2015-03-12 17:37
Gavosi puikiai ir skaniai. Aciu uz recepta
-
renata
2015-03-02 13:07
Niam niam