0.5 kilogramo | kiauliena (malta) |
2 vienetai | bulvių (didelės) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 skiltelė | česnakas |
2 žiupsneliai | prieskoniai (mėsai) |
2 žiupsneliai | druska |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pipirai |
Patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lengvas Zuikis
- Sprandinės kepsnys
- Rusiškas Befstrogenas
- Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
- Aštrūs mamos kotletukai
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Kiaulienos karka
- Nugarinė ant grotelių
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Totoriška aviena su garstyčių padažu
- Veršienos maltiniai
- Triušienos šašlykas
- Liežuvis su grybais
- Faršu įdarytos bulvės
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Virtos veršelio kojos
- Kepta kiškiena marinate
- Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
- Kepta triušiena
Naminis kiaulienos šnicelis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, malta,
0.5 kilogramo -
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Prieskoniai, mėsai,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves sutarkuoti bulvine tarka. Tarkius sukrėsti į faršą, įmušti 1 kiaušinį, paskaninti prieskoniais, druska, piprais ir grūstu česnaku. Viską gerai išminkyti.
Suplakti likusius kiaušinius. Faršo masės kukuliuką suvilgyti kiaušinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose formuojant šnicelio formą. Suformuotus šnicelius galima kepti keltuvėje arba orkaitėje (200°C) ~30min, kas 15min apverčiant. Keptuvėje iškepa greičiau, bet orkaitėje gaunasi gražesni. Bet kokiu atveju skonio tai nekeičia, plutelė būna traški, o vidus minkštas .
Patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Komentarai (4)
-
Seimyna :)
2015-12-30 23:36
Mes irgi darem ! tik as dar pagardinau viduj su suriu tai isviso skanumynas gavosi ir naudojau dziuveselius su paprika bet ji labia svelni ir jos visai nesijaucia , labia skanu ! tikras skanumelis ;)
-
Malinka
2015-03-12 17:37
Gavosi puikiai ir skaniai. Aciu uz recepta
-
renata
2015-03-02 13:07
Niam niam