| 0.5 kilogramo | kiauliena (malta) |
| 2 vienetai | bulvių (didelės) |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 2 žiupsneliai | prieskoniai (mėsai) |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | pipirai |
Patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Keptos kepenėlės
-
Guliašas
-
Medžiotojų šašlykai
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Šonkauliukai
-
Suktinukai
-
Šutinta stirniena
-
Čenachai
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Stirnos nugarinė
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Čipolino galvelės
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
Naminis kiaulienos šnicelis
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, malta,
0.5 kilogramo -
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Prieskoniai, mėsai,
2 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves sutarkuoti bulvine tarka. Tarkius sukrėsti į faršą, įmušti 1 kiaušinį, paskaninti prieskoniais, druska, piprais ir grūstu česnaku. Viską gerai išminkyti.
Suplakti likusius kiaušinius. Faršo masės kukuliuką suvilgyti kiaušinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose formuojant šnicelio formą. Suformuotus šnicelius galima kepti keltuvėje arba orkaitėje (200°C) ~30min, kas 15min apverčiant. Keptuvėje iškepa greičiau, bet orkaitėje gaunasi gražesni. Bet kokiu atveju skonio tai nekeičia, plutelė būna traški, o vidus minkštas .
Patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Komentarai (4)
-
Seimyna :)
2015-12-30 23:36
Mes irgi darem ! tik as dar pagardinau viduj su suriu tai isviso skanumynas gavosi ir naudojau dziuveselius su paprika bet ji labia svelni ir jos visai nesijaucia , labia skanu ! tikras skanumelis ;)
-
Malinka
2015-03-12 17:37
Gavosi puikiai ir skaniai. Aciu uz recepta
-
renata
2015-03-02 13:07
Niam niam
