Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su faršu, pagardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinius, viską išmaišyti. Masė bus skystoka. Dedame manų kruopų kol mase nepradės lipti prie rankų. Ant lėkštes beriame džiūvėsėlių, suformuojame iš faršo ploną blynelį, apibarstome džiūvėsiais. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Neapverskite 'karbonado kol neapskrus viena puse, nes sulūž.
Skanaus

Karbonadai iš faršo
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta (kokia norite)) |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | manų kruopos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Spageti su kukuliais
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Kiaulienos karis
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kepta marinuota veršiena
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Kotletukai su sūriu
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Avienos šašlykas
-
Šašlykai su majonezu
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Sibiro koldūnai
-
Mėsa su apelsinais
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Šventinškai paruošta sprandinė
Karbonadai iš faršo
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta (kokia norite),
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Manų kruopos
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su faršu, pagardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinius, viską išmaišyti. Masė bus skystoka. Dedame manų kruopų kol mase nepradės lipti prie rankų. Ant lėkštes beriame džiūvėsėlių, suformuojame iš faršo ploną blynelį, apibarstome džiūvėsiais. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Neapverskite 'karbonado kol neapskrus viena puse, nes sulūž.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...