Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su faršu, pagardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinius, viską išmaišyti. Masė bus skystoka. Dedame manų kruopų kol mase nepradės lipti prie rankų. Ant lėkštes beriame džiūvėsėlių, suformuojame iš faršo ploną blynelį, apibarstome džiūvėsiais. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Neapverskite 'karbonado kol neapskrus viena puse, nes sulūž.
Skanaus
Karbonadai iš faršo
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | mėsa (malta (kokia norite)) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | manų kruopos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Vyniotinis Kubilas
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Skanus šašlykiukas
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Kepta triušiena
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Šveicariška veršiena
-
Keptas jautienos kumpis
-
Kiauliena su aguročiais
-
Avienos šonkauliukai
-
Netikras zuikis
-
Karštas plovas
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
Karbonadai iš faršo
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta (kokia norite),
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Manų kruopos
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su faršu, pagardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinius, viską išmaišyti. Masė bus skystoka. Dedame manų kruopų kol mase nepradės lipti prie rankų. Ant lėkštes beriame džiūvėsėlių, suformuojame iš faršo ploną blynelį, apibarstome džiūvėsiais. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Neapverskite 'karbonado kol neapskrus viena puse, nes sulūž.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
