Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su faršu, pagardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinius, viską išmaišyti. Masė bus skystoka. Dedame manų kruopų kol mase nepradės lipti prie rankų. Ant lėkštes beriame džiūvėsėlių, suformuojame iš faršo ploną blynelį, apibarstome džiūvėsiais. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Neapverskite 'karbonado kol neapskrus viena puse, nes sulūž.
Skanaus

Karbonadai iš faršo
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | mėsa (malta (kokia norite)) |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | manų kruopos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Holishki (balandėliai)
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Steikai
-
Karštas plovas
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Balandėliai
-
Jautienos kepsnys
-
Triušienos šašlykas
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Troškinta triušiena
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Šutinta stirniena
-
Mėsos pynutės
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Mėsos apkepėlė
Karbonadai iš faršo
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa, malta (kokia norite),
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Manų kruopos
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su faršu, pagardinti druska, pipirais. Įmušti kiaušinius, viską išmaišyti. Masė bus skystoka. Dedame manų kruopų kol mase nepradės lipti prie rankų. Ant lėkštes beriame džiūvėsėlių, suformuojame iš faršo ploną blynelį, apibarstome džiūvėsiais. Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Neapverskite 'karbonado kol neapskrus viena puse, nes sulūž.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...