
Triušienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | lauro lapų |
800 gramų | triušiena (užpakalinė dalis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | marinatas (acto) (skiestas 1:3) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Įdarytos paprikos
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kukuliai
-
Kepta aviena
-
Įdaryta veršiena
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Šutinta kiškiena
-
Pikantiška triušiena
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Keptas jautienos kumpis
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Vikšrų vakarienė
Triušienos šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Lauro lapai
-
Triušiena, užpakalinė dalis,
800 gramų - Druska
- Marinatas (acto), skiestas 1:3
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...