![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Triušienos šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | lauro lapų |
800 gramų | triušiena (užpakalinė dalis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | marinatas (acto) (skiestas 1:3) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai alaus marinate
-
Kiaulienos šašlykai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Jautienos šašlykas
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Keptas jautienos kumpis
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Pietūs moliniame inde
-
Virta šerniena
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Stirnienos kumpis
Triušienos šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Lauro lapai
-
Triušiena, užpakalinė dalis,
800 gramų - Druska
- Marinatas (acto), skiestas 1:3
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...