2 vienetai | kaliaropės |
0.5 litro | pienas |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 litras | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avokadų sriuba su imbieru
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Trinta burokelių sriuba
- Tiršta sūrio sriuba
- Cukinijų sriuba su kariu
- Voveraičių sriuba
- Suomiška žuvienė
- Burokėlių-grybų sriuba
- Meksikietiška čili sriuba
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Itališka manų kruopų sriuba
- Saldi agrastų sriuba
- Vengriški barščiai
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Pupelių sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Itališka svogūnų sriuba
- Šaltibarščiai
- Žirnių sriuba
Kaliaropių sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Kaliaropės,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 litro -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 litras -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kaliaropes nuplaukite, nupjaukite jų žievę, o minkštimą supjaustykite kubeliais. Kubelius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, pasaldinkite, pasūdykite ir virkite, kol kaliaropės suminkštėja. Svogūną nulupkite, supjaustykite ir pakepkite su sviestu. Į pakeptus svogūnus supilkite miltus, gerai išmaišykite ir tada, nuolat maišydami, pilkite pieną. Šią masę supilkite į išvirusias kaliaropes ir išmaišykite.
Komentarai (7)
-
kita nuomone
2011-01-06 18:00
gavosi visiska buza, teks ispilt... neskanu kazko truksta, gal poro.. %-)
-
JOLANTA
2010-09-16 11:33
Jei dar morkyčių su bulvytėm įpjaustyti tai visai lietuviškas receptas išeitų :-D Skanu :super:
-
(anonimas)
2010-09-07 13:28
sita recepta zinojau jau seniai ;-) nes taij yra uzsienietiskas receptas ir man labai artimas sis patiekalas tad man tj kai jau pripratus taij skanu ;-)