Jautienos faršą sumaišome su druska, pipirais, sugrūstu česnaku, sukapotu svogūnu, džiūvėsėliais ir kiaušiniais.
Suformuojame nedidelius kukulius.
Sultinį įkaitiname ir suberiame sutarkuotą morką, lauro lapus, pipirus, petražoles ir po vieną įdedame kukulius. Verdame apie 15 minučių.
Po to suberiame ryžius ir verdame dar 10-15 minučių.
Sriuba su kukuliais
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės |
| 1 sauja | ryžiai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapelis) |
| 5 vienetai | juodieji pipirai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 2 litrai | sultinys |
| 500 gramų | jautiena (neriebi) |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Špinatų sriuba
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Pieniška močiutės sriuba
-
Aguonpienis
-
Ukrainietiški barščiai
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Dešros sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Alaus sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Voveraičių sriuba
-
Bulbienė
Sriuba su kukuliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Ryžiai,
1 sauja -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Lauro lapai, lapelis,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sultinys,
2 litrai -
Jautiena, neriebi,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos faršą sumaišome su druska, pipirais, sugrūstu česnaku, sukapotu svogūnu, džiūvėsėliais ir kiaušiniais.
Suformuojame nedidelius kukulius.
Sultinį įkaitiname ir suberiame sutarkuotą morką, lauro lapus, pipirus, petražoles ir po vieną įdedame kukulius. Verdame apie 15 minučių.
Po to suberiame ryžius ir verdame dar 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
