Jautienos faršą sumaišome su druska, pipirais, sugrūstu česnaku, sukapotu svogūnu, džiūvėsėliais ir kiaušiniais.
Suformuojame nedidelius kukulius.
Sultinį įkaitiname ir suberiame sutarkuotą morką, lauro lapus, pipirus, petražoles ir po vieną įdedame kukulius. Verdame apie 15 minučių.
Po to suberiame ryžius ir verdame dar 10-15 minučių.

Sriuba su kukuliais
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | petražolės |
1 sauja | ryžiai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | lauro lapų (lapelis) |
5 vienetai | juodieji pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
2 litrai | sultinys |
500 gramų | jautiena (neriebi) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Vengriška šalta sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Pieniška sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Žuvienė kitaip
-
Burokėlių sriuba
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Linos sriuba
Sriuba su kukuliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Ryžiai,
1 sauja -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Lauro lapai, lapelis,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
5 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sultinys,
2 litrai -
Jautiena, neriebi,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautienos faršą sumaišome su druska, pipirais, sugrūstu česnaku, sukapotu svogūnu, džiūvėsėliais ir kiaušiniais.
Suformuojame nedidelius kukulius.
Sultinį įkaitiname ir suberiame sutarkuotą morką, lauro lapus, pipirus, petražoles ir po vieną įdedame kukulius. Verdame apie 15 minučių.
Po to suberiame ryžius ir verdame dar 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...