Sušildanti daržovių sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 litras | sultinys |
| 300 gramų | kopūstai |
| 4 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 vieneto | salierų šaknų |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | grietinė |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Morką ir salierą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves supjaustyti dvigubai didesniais gabaliukais negu morką ir salierą. Svogūną supjaustyti smulkiai. Porą supjaustyti griežinėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
2.
Morkas, porą, svogūną ir salierą suberti į keptuvę ir svieste apkepti.
3.
Į puodą supikti po litrą sultinio ir vandens. Sudėti apkeptas daržoves, bulves, kopūstus, įberti druskos, prieskonių. Virti, kol suminkštės daržovės. Patiekti su grietine. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Sriuba "Fazenda"
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Dešros sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Sriuba "Korėja"
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Linos sriuba
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Dietinė šparagų sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
Sušildanti daržovių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sultinys,
1 litras -
Kopūstai,
300 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierų šaknys,
0.5 vieneto -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Morką ir salierą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves supjaustyti dvigubai didesniais gabaliukais negu morką ir salierą. Svogūną supjaustyti smulkiai. Porą supjaustyti griežinėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
Morkas, porą, svogūną ir salierą suberti į keptuvę ir svieste apkepti.
Į puodą supikti po litrą sultinio ir vandens. Sudėti apkeptas daržoves, bulves, kopūstus, įberti druskos, prieskonių. Virti, kol suminkštės daržovės. Patiekti su grietine. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
