
Sušildanti daržovių sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | sultinys |
300 gramų | kopūstai |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | salierų šaknų |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | grietinė |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Morką ir salierą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves supjaustyti dvigubai didesniais gabaliukais negu morką ir salierą. Svogūną supjaustyti smulkiai. Porą supjaustyti griežinėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
2.
Morkas, porą, svogūną ir salierą suberti į keptuvę ir svieste apkepti.
3.
Į puodą supikti po litrą sultinio ir vandens. Sudėti apkeptas daržoves, bulves, kopūstus, įberti druskos, prieskonių. Virti, kol suminkštės daržovės. Patiekti su grietine. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Baravykų sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Sušildanti daržovių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sultinys,
1 litras -
Kopūstai,
300 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierų šaknys,
0.5 vieneto -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Morką ir salierą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves supjaustyti dvigubai didesniais gabaliukais negu morką ir salierą. Svogūną supjaustyti smulkiai. Porą supjaustyti griežinėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
Morkas, porą, svogūną ir salierą suberti į keptuvę ir svieste apkepti.
Į puodą supikti po litrą sultinio ir vandens. Sudėti apkeptas daržoves, bulves, kopūstus, įberti druskos, prieskonių. Virti, kol suminkštės daržovės. Patiekti su grietine. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...