
Sušildanti daržovių sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | sultinys |
300 gramų | kopūstai |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | salierų šaknų |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | grietinė |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Morką ir salierą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves supjaustyti dvigubai didesniais gabaliukais negu morką ir salierą. Svogūną supjaustyti smulkiai. Porą supjaustyti griežinėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
2.
Morkas, porą, svogūną ir salierą suberti į keptuvę ir svieste apkepti.
3.
Į puodą supikti po litrą sultinio ir vandens. Sudėti apkeptas daržoves, bulves, kopūstus, įberti druskos, prieskonių. Virti, kol suminkštės daržovės. Patiekti su grietine. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Pievagrybių sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Moliūgų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Lečo daržovienė
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Žirnienė su grybais
Sušildanti daržovių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sultinys,
1 litras -
Kopūstai,
300 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierų šaknys,
0.5 vieneto -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Morką ir salierą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves supjaustyti dvigubai didesniais gabaliukais negu morką ir salierą. Svogūną supjaustyti smulkiai. Porą supjaustyti griežinėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
Morkas, porą, svogūną ir salierą suberti į keptuvę ir svieste apkepti.
Į puodą supikti po litrą sultinio ir vandens. Sudėti apkeptas daržoves, bulves, kopūstus, įberti druskos, prieskonių. Virti, kol suminkštės daržovės. Patiekti su grietine. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...