Sušildanti daržovių sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 litras | sultinys |
| 300 gramų | kopūstai |
| 4 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 vieneto | salierų šaknų |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | grietinė |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Morką ir salierą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves supjaustyti dvigubai didesniais gabaliukais negu morką ir salierą. Svogūną supjaustyti smulkiai. Porą supjaustyti griežinėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
2.
Morkas, porą, svogūną ir salierą suberti į keptuvę ir svieste apkepti.
3.
Į puodą supikti po litrą sultinio ir vandens. Sudėti apkeptas daržoves, bulves, kopūstus, įberti druskos, prieskonių. Virti, kol suminkštės daržovės. Patiekti su grietine. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Jogurto sriuba
-
Kopūstų sriuba
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Sriuba "Charčio"
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Agurkinė
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Lietuviška kopūstienė
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Čili sriuba
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Soti žuvienė
-
Suomiška žuvienė
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Špinatų sriuba
-
Pomidorinė sriuba
Sušildanti daržovių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sultinys,
1 litras -
Kopūstai,
300 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierų šaknys,
0.5 vieneto -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Morką ir salierą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves supjaustyti dvigubai didesniais gabaliukais negu morką ir salierą. Svogūną supjaustyti smulkiai. Porą supjaustyti griežinėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
Morkas, porą, svogūną ir salierą suberti į keptuvę ir svieste apkepti.
Į puodą supikti po litrą sultinio ir vandens. Sudėti apkeptas daržoves, bulves, kopūstus, įberti druskos, prieskonių. Virti, kol suminkštės daržovės. Patiekti su grietine. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
