Trinta bulvienė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
0.2 vieneto | salierų šaknų |
1 sauja | skrebučiai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves, morkas, salierą, svogūną supjaustyti ir virti, kol bulvės suminkštės.
2.
Sutrinti elektriniu trintuvu, pagardinti druska ir pipirais.
3.
Patiekiant užberti skrebučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieniška moliūgų sriuba
- Šviežių žirnių sriuba
- Imbierinė avokadų sriuba
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Cukinijų sriuba su kariu
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Trinta burokelių sriuba
- Rūgštynių kremas
- Moliūgo kisielius
- Svogūnų trinta sriuba
- Keptų moliūgų sriuba su vištiena
- Mėlynių sriuba
- Saldi agrastų sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Prancūziška bulvių sriuba
Trinta bulvienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierų šaknys,
1/5 vieneto -
Skrebučiai,
1 sauja -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas, salierą, svogūną supjaustyti ir virti, kol bulvės suminkštės.
Sutrinti elektriniu trintuvu, pagardinti druska ir pipirais.
Patiekiant užberti skrebučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...