Į puodą sudedame kiaulienos faršą, susmulkintą česnaką, svogūną, bulves, morkas, porus. Viską užpilame sultiniu, įmaišome prieskonių. Verdame 25 minutes.
Po to įmaišome grietinę, suberiame sutarkuotą sūrį. Gerai išmaišome. Sriubą verdame dar 1-2 minutes.

Bulvių ir mėsos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
750 mililitrų | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė (arba grietinėlė) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
500 gramų | kiaulienos faršas (arba jautienos) |
2 stiklinės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
500 gramų | bulvių |
350 gramų | poras |
2 vienetai | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Vištienos sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Sūrio sriuba
-
Žuvienė kitaip
Bulvių ir mėsos sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys,
750 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Grietinė, arba grietinėlė,
3 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Kiaulienos faršas, arba jautienos,
500 gramų -
Česnakas,
2 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
500 gramų -
Poras,
350 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudedame kiaulienos faršą, susmulkintą česnaką, svogūną, bulves, morkas, porus. Viską užpilame sultiniu, įmaišome prieskonių. Verdame 25 minutes.
Po to įmaišome grietinę, suberiame sutarkuotą sūrį. Gerai išmaišome. Sriubą verdame dar 1-2 minutes.
Reklama:
Komentarai (7)
-
nesvarbu
2014-04-08 20:12
as manau kad cia ne sriubyte,o kazkas panasaus y troskiny....
-
berniukas
2012-10-11 13:12
kaiptik man! atrodo paprasta :)
-
(anonimas)
2012-06-09 18:30
nėra tiksliai pasakyta, tai užpilti viską karštu sultiniu, ar tiesiog imest sultinį ir tada šaltu vandeniu, ir virti?
:-)
-
as
2011-12-24 22:46
Viriau sia sriubyte, tikrai skaniai gavosi ;)
-
Greta
2011-11-23 16:24
dbr verdu sia sriubyte tuoj ragausiu manau kad bus skanu :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...