Pomidorus, agurkus, paprikas supjaustome kubeliais.
Svogūną ir česnakus labai smulkiai supjaustome. Česnaką geriausia sugrūsti.
Baltą duoną taip pat supjaustyti kubeliais.
Mėtas ir petražoles sukapojame.
Viską sumaišome su druska, užpilame sugrūstais ledukais. Dėl skonio įmaišiau alyvuogių aliejaus.
Šalta daržovių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 mililitrų | ledukai |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 3 vienetai | agurkų |
| 2 vienetai | paprika |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | česnakas (skiltelėmis) |
| 50 gramų | duona (balta) |
| 20 gramų | mėta |
| 40 gramų | petražolės |
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Bananų sulčių sriuba
-
Šalta obuolių sriuba
-
Gaspačas
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Kefyras su česnaku
-
Šaltibarščiai
-
Vasariški šaltibarščiai
-
Vasariška sriuba
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Ankstyvieji šaltibarščiai su obuolių sultimis
-
Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
-
Vyšnių sriuba
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Arbūzinė sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Lauros šaltibarščiai
-
Mėlynių sriuba
-
Vengriška šalta sriuba
Šalta daržovių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ledukai,
500 mililitrų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Agurkai,
3 vienetai -
Paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelėmis,
2 vienetai -
Duona, balta,
50 gramų -
Mėta,
20 gramų -
Petražolės,
40 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorus, agurkus, paprikas supjaustome kubeliais.
Svogūną ir česnakus labai smulkiai supjaustome. Česnaką geriausia sugrūsti.
Baltą duoną taip pat supjaustyti kubeliais.
Mėtas ir petražoles sukapojame.
Viską sumaišome su druska, užpilame sugrūstais ledukais. Dėl skonio įmaišiau alyvuogių aliejaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
