
Špinatų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | špinatai |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% ((12% riebumo)) |
4.3 litro | vanduo |
2 vienetai | svogūnai (askaloninių ) |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
2 valgomieji šaukštai | sūris (parmezano, smulkintas) |
1 skiltelė | česnakas |
1 vienetas | sultinys (MAGGI daržovių (kubelis)) |
1 sauja | duona (skrebučiai) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
100 gramų | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nuvalytus svogūnus supjaustykite ir česnako skiltelę.
2.
Įkaitinkite puodą, įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus ir česnaką. Apibarstykite miltais.
3.
Į pudą supilkite vandenį ir palaukite kol užvirs. Tuomet ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.
4.
Sudėkite špinatus bei susmulkintą baziliką į puodą. Tuomet smulkintuvu sutrinkite puodo tūrinį, kol sriuba pasidarys tiršta.
5.
Tuomet supilkite grietinėlę ir pavirkite dar apie 5 min ant žemos ugnies.
6.
Patiekite sriubą su parmezano sūriu ir duonos skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Baravykų sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Špinatų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Špinatai,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%, (12% riebumo),
150 mililitrų -
Vanduo,
4 ir 1/3 litro -
Svogūnai, askaloninių ,
2 vienetai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, parmezano, smulkintas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Sultinys, MAGGI daržovių (kubelis),
1 vienetas -
Duona, skrebučiai,
1 sauja -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytus svogūnus supjaustykite ir česnako skiltelę.
Įkaitinkite puodą, įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus ir česnaką. Apibarstykite miltais.
Į pudą supilkite vandenį ir palaukite kol užvirs. Tuomet ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.
Sudėkite špinatus bei susmulkintą baziliką į puodą. Tuomet smulkintuvu sutrinkite puodo tūrinį, kol sriuba pasidarys tiršta.
Tuomet supilkite grietinėlę ir pavirkite dar apie 5 min ant žemos ugnies.
Patiekite sriubą su parmezano sūriu ir duonos skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...