Špinatų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | špinatai |
150 mililitrų | grietinėlės, 35% ((12% riebumo)) |
4.3 litro | vanduo |
2 vienetai | svogūnai (askaloninių ) |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
2 valgomieji šaukštai | sūris (parmezano, smulkintas) |
1 skiltelė | česnakas |
1 vienetas | sultinys (MAGGI daržovių (kubelis)) |
1 sauja | duona (skrebučiai) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
100 gramų | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nuvalytus svogūnus supjaustykite ir česnako skiltelę.
2.
Įkaitinkite puodą, įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus ir česnaką. Apibarstykite miltais.
3.
Į pudą supilkite vandenį ir palaukite kol užvirs. Tuomet ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.
4.
Sudėkite špinatus bei susmulkintą baziliką į puodą. Tuomet smulkintuvu sutrinkite puodo tūrinį, kol sriuba pasidarys tiršta.
5.
Tuomet supilkite grietinėlę ir pavirkite dar apie 5 min ant žemos ugnies.
6.
Patiekite sriubą su parmezano sūriu ir duonos skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Perlinių kruopų košė
- Raugintų burokėlių barščiai
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Agurkų sriuba
- Sriuba su kukuliais
- Sriuba „Minestrone“
- Angliška sriuba iš veršio galvos
- Brokolių trinta sriuba
- Bulbienė
- Vištienos sultinys
- Barščiai
- Morkų su obuoliais sriuba
- Ukrainietiška selianka
- Brokolių sriuba
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Bulvių ir mėsos sriuba
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Porų trinta sriuba
- Šamienė
- Krevečių sriuba
Špinatų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Špinatai,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%, (12% riebumo),
150 mililitrų -
Vanduo,
4 ir 1/3 litro -
Svogūnai, askaloninių ,
2 vienetai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, parmezano, smulkintas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Sultinys, MAGGI daržovių (kubelis),
1 vienetas -
Duona, skrebučiai,
1 sauja -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Bazilikas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytus svogūnus supjaustykite ir česnako skiltelę.
Įkaitinkite puodą, įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus ir česnaką. Apibarstykite miltais.
Į pudą supilkite vandenį ir palaukite kol užvirs. Tuomet ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.
Sudėkite špinatus bei susmulkintą baziliką į puodą. Tuomet smulkintuvu sutrinkite puodo tūrinį, kol sriuba pasidarys tiršta.
Tuomet supilkite grietinėlę ir pavirkite dar apie 5 min ant žemos ugnies.
Patiekite sriubą su parmezano sūriu ir duonos skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...