| šiek tiek | druska |
| 10 vienetų | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 1 litras | sultinys (daržovių) |
| 1 stiklinė | jogurtas |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 4 riekės | duona (ruginė) |
| šiek tiek | prieskoniai (Tabasco) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svogūnienė su aviena
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Grybų sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Lečo daržovienė
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Kiaulpienių sriuba
Morkų su obuoliais sriuba
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Morkos,
10 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Sultinys, daržovių,
1 litras -
Jogurtas,
1 stiklinė -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Duona, ruginė,
4 riekės - Prieskoniai, Tabasco
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuluptus svogūną ir obuolį supjaustome nedideliais griežinėliais ir apie 4 minutes patroškiname giliame puode, svieste. Į tą patį puodą sukratome Sudėkite griežinėliais pjaustytas morkas ir maišydami toliau troškiname apie 3 minutes. Į puodą pilame daržovių sultinį, uždengiame ir verdame ant silpnos ugnies, kol morkos suminkštėja (apie 10-15 min. ). Sriubai atvėsus, sutriname ją elektriniu bleideriu arba pertrinkite per sietelį ir padedame į šaldytuvą, kad atšaltų. Sriubai atšalus sudedame jogurtą (4 šaukštus paliekame), išmaišome, pagardiname druska ir pipirais bei Tabasco" padažu. Duoną supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje. Sriubą išpilstome į lėkštes, įdedame po šaukštą jogurto, ant viršaus užberkite duonos skrebučių. Skanaus!
