Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiama tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami svieste pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdoma ir dar trumpai paverdama.
Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais.
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | salierai |
| šiek tiek | poras |
| 1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 600 gramų | kiauliena (ar jautiena) |
| 700 gramų | kopūstai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Lečo daržovienė
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Agurkinė sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Suomiška žuvienė
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Sušildanti daržovių sriuba
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Salierai
- Poras
-
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena, ar jautiena,
600 gramų -
Kopūstai,
700 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
-
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiama tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami svieste pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdoma ir dar trumpai paverdama.
Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2010-08-13 18:02
porai su salierais yra zalumnynai :)
-
Goda
2009-09-17 11:42
o prie ko čia vegetariškas, jei su Knysliuko sultiniu? :galvoju:
-
Ignsss
2009-06-27 13:58
Na receptas kaip matau surašytas visiškai ne nuosekliai pagal paruošima puse ingredientų nereikia kur porai su salierais?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
