Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiama tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami svieste pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdoma ir dar trumpai paverdama.
Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais.

Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | poras |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
600 gramų | kiauliena (ar jautiena) |
700 gramų | kopūstai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Rūgštynių sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Daržovių sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Pupų sriuba
-
Kiaulpienių sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Burokėlių sriuba
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Salierai
- Poras
-
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiauliena, ar jautiena,
600 gramų -
Kopūstai,
700 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
-
Vanduo,
2 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiama tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami svieste pakepinti ir sultiniu praskiesti miltai, lauro lapeliai, pipirai, pomidorų tyrė, pasūdoma ir dar trumpai paverdama.
Prieš tiekiant, užbalinama grietine ir apibarstoma žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2010-08-13 18:02
porai su salierais yra zalumnynai :)
-
Goda
2009-09-17 11:42
o prie ko čia vegetariškas, jei su Knysliuko sultiniu? :galvoju:
-
Ignsss
2009-06-27 13:58
Na receptas kaip matau surašytas visiškai ne nuosekliai pagal paruošima puse ingredientų nereikia kur porai su salierais?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...