Ištirpinam sviestą puode ant nedidelės ugnies ir pakepinam svoguną su česnaku, kol taps skaidrūs (~5 min). Sudedam pjaustytą bulvę, čiobrelius, druską, pipirus, supilam sultinį ir užverdam. Sumažinus ugnį verdam, kol suminkštės bulvė (~10 min). Tada sudedam brokolius ir lengvai verdama dar ~ 3 min.
Praaušinus, mikserio/blenderio pagalba padarome tyrę (praskiedžiama karštu sultiniu iki reikiamo skystumo) ir, pagardinę prieskoniais, užverdame. Įpylus į lėkštes užtarkuojame parmezano sūrio.
Skanaus ir į sveikatą!

Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | brokoliai |
1 litras | sultinys (vištienos) |
1 vienetas | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas (sutrinti) |
3 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | čiobreliai (džiovinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | parmezano sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Perlinių kruopų košė
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Trinta bulvienė
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Trinta bulvių sriuba
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
500 gramų -
Sultinys, vištienos,
1 litras -
Bulvės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, sutrinti,
1 skiltelė -
Grietinėlė, 35%,
3 valgomieji šaukštai - Čiobreliai, džiovinti
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Parmezano sūris
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinam sviestą puode ant nedidelės ugnies ir pakepinam svoguną su česnaku, kol taps skaidrūs (~5 min). Sudedam pjaustytą bulvę, čiobrelius, druską, pipirus, supilam sultinį ir užverdam. Sumažinus ugnį verdam, kol suminkštės bulvė (~10 min). Tada sudedam brokolius ir lengvai verdama dar ~ 3 min.
Praaušinus, mikserio/blenderio pagalba padarome tyrę (praskiedžiama karštu sultiniu iki reikiamo skystumo) ir, pagardinę prieskoniais, užverdame. Įpylus į lėkštes užtarkuojame parmezano sūrio.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...