
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 stiklinės | miltai |
0.5 stiklinės | kakava |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | mineralinis vanduo |
2 vienetai | kiaušiniai |
400 gramų | braškės |
250 gramų | varškė |
1 stiklinė | pienas |
0.5 stiklinės | sultys (persikų) |
1 pakelis | pudingas |
2 vienetai | persikai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakame su pienus ir cukrumi.
2.
Pilame vandenį ir beriame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Viską gerai išmaišome.
3.
Paliekame pastovėti 30 minučių.
4.
Kepame blynus. Jei tešla nepakankamai skysta, įpilame vandens.
5.
Pudingą verdame kartu su pienu ir persikų sultimis.
6.
Persikus susismulkiname ir sumaišome su varške ir pudingu.
7.
Blynus pertepame pudingu ir sulankstome.
8.
Apibarstome smulkintomis braškėmis ir užpilame medaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Maroko blynai
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Pasninko blyneliai
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Blyneliai su varške
-
Ruginiai blynai
-
Saldūs blynai
-
Lietiniai su varške
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Varškės blyneliai
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Bananų blynai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Lietiniai su obuolais
-
Blyneliai su įdaru
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
1.5 stiklinės -
Kakava,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Pienas,
1 stiklinė -
Mineralinis vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Braškės,
400 gramų -
Varškė,
250 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sultys, persikų,
0.5 stiklinės -
Pudingas,
1 pakelis -
Persikai,
2 vienetai -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su pienus ir cukrumi.
Pilame vandenį ir beriame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Viską gerai išmaišome.
Paliekame pastovėti 30 minučių.
Kepame blynus. Jei tešla nepakankamai skysta, įpilame vandens.
Pudingą verdame kartu su pienu ir persikų sultimis.
Persikus susismulkiname ir sumaišome su varške ir pudingu.
Blynus pertepame pudingu ir sulankstome.
Apibarstome smulkintomis braškėmis ir užpilame medaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...