Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
AUTORIUS:
Marija
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 stiklinės miltai
0.5 stiklinės kakava
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 žiupsnelis cukrus
1 stiklinė pienas
1 stiklinė mineralinis vanduo
2 vienetai kiaušiniai
400 gramų braškės
250 gramų varškė
1 stiklinė pienas
0.5 stiklinės sultys (persikų)
1 pakelis pudingas
2 vienetai persikai
1 valgomasis šaukštas medus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakame su pienus ir cukrumi.
2.
Pilame vandenį ir beriame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Viską gerai išmaišome.
3.
Paliekame pastovėti 30 minučių.
4.
Kepame blynus. Jei tešla nepakankamai skysta, įpilame vandens.
5.
Pudingą verdame kartu su pienu ir persikų sultimis.
6.
Persikus susismulkiname ir sumaišome su varške ir pudingu.
7.
Blynus pertepame pudingu ir sulankstome.
8.
Apibarstome smulkintomis braškėmis ir užpilame medaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius išplakame su pienus ir cukrumi.

  2. Pilame vandenį ir beriame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Viską gerai išmaišome.

  3. Paliekame pastovėti 30 minučių.

  4. Kepame blynus. Jei tešla nepakankamai skysta, įpilame vandens.

  5. Pudingą verdame kartu su pienu ir persikų sultimis.

  6. Persikus susismulkiname ir sumaišome su varške ir pudingu.

  7. Blynus pertepame pudingu ir sulankstome.

  8. Apibarstome smulkintomis braškėmis ir užpilame medaus.

Receptą atsiuntė Marija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų