Blyneliai su varške
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
250 gramų kvietiniai miltai
1 stiklinė pienas
1 stiklinė vanduo
4 vienetai kiaušiniai
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek vanilinis cukrus
500 gramų varškė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į miltus sudedami 2 kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvė įkaitinama ir patepama aliejumi. Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje. Kepama ant vidutinės ugnies, vis peiliu pakeliant lietinio kraštus. Kai lietinis pagelsta — apverčiamas. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus), ar suvyniojami. Taip pat įdarą galima netepti, o tiesiog dėti į vidurį blyno ir susukti, kampus užlenkiant. Prieš tiekiant blyneliai dar apkepinami.

Įdarui: varškė pertrinama ir sumaišoma su 2 kiaušiniais, trupučiu druskos ir vanilinio cukraus. Įdarą dėti jau ant iškepusių blynų vidurio ir suvynioti. Susuktus lietinius dar kartą apkepti keptuvėje, kad įdaras iškeptų, o blyneliai gražiai apskrustų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Blyneliai su varške

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į miltus sudedami 2 kiaušinio tryniai ir maišant pilamas pienas, atskiestas vandeniu, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti baltymai. Keptuvė įkaitinama ir patepama aliejumi. Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje. Kepama ant vidutinės ugnies, vis peiliu pakeliant lietinio kraštus. Kai lietinis pagelsta — apverčiamas. Iškepę lietiniai aptepami įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus), ar suvyniojami. Taip pat įdarą galima netepti, o tiesiog dėti į vidurį blyno ir susukti, kampus užlenkiant. Prieš tiekiant blyneliai dar apkepinami.

Įdarui: varškė pertrinama ir sumaišoma su 2 kiaušiniais, trupučiu druskos ir vanilinio cukraus. Įdarą dėti jau ant iškepusių blynų vidurio ir suvynioti. Susuktus lietinius dar kartą apkepti keptuvėje, kad įdaras iškeptų, o blyneliai gražiai apskrustų.

Reklama:

Komentarai (8)


  • Luknė 2017-03-03 21:04

    Arklukai
    Lietuvos


  • Margarita 2016-12-20 07:25

    Blyneliai nerealiai skanus, ačiū už nuostabu receptą :)


  • gab gab 2016-02-27 13:33

    Nesamone !


  • Ingrida 2015-09-18 16:37

    Juknienė


  • Gabrielius 2014-11-16 15:20

    Tikrai gera tešla gavosi. Na tik įdarą teko pagerinti pagal savo skonį.


  • Ignas 2014-01-05 15:24

    Labai skanūs blyneliai


  • Leila 2012-07-09 16:37

    Super :super: labai skanu


  • mda... 2010-10-20 22:08

    :super: :super: :super:


Daugiau receptų