Lavašo lietiniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | lavašas |
| 500 gramų | žuvies filė |
| 1 stiklinė | grybai (švieži ar sūdyti) |
| 70 gramų | sviestas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | rapsų aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
2.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
3.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su varške
-
Lietiniai su grybais
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Blyneliai
-
Saldūs blynai
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Alaus lietiniai
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Lietiniai su kumpiu
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
Lavašo lietiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lavašas,
500 gramų -
Žuvies filė,
500 gramų -
Grybai, švieži ar sūdyti,
1 stiklinė -
Sviestas,
70 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rapsų aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Lina
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
