Lavašo lietiniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | lavašas |
500 gramų | žuvies filė |
1 stiklinė | grybai (švieži ar sūdyti) |
70 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | rapsų aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
2.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
3.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Bananų blynai
- Maroko blynai
- Blyneliai su mėsa
- Orkaitėje keptas blynas
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
- Lietiniai su maskarponės sūriu
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Blynai kitaip
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Šokoladiniai lietiniai blynai
- Blyneliai
- Šokoladiniai blynai
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Pasninko blyneliai
- Lietiniai su grybais
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Saldūs blynai
Lavašo lietiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lavašas,
500 gramų -
Žuvies filė,
500 gramų -
Grybai, švieži ar sūdyti,
1 stiklinė -
Sviestas,
70 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rapsų aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lina
(
)
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...