Lavašo lietiniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | lavašas |
| 500 gramų | žuvies filė |
| 1 stiklinė | grybai (švieži ar sūdyti) |
| 70 gramų | sviestas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | rapsų aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
2.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
3.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Blyneliai su įdaru
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Bananų blynai
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Blynai kitaip
-
Dideli blynai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Alaus lietiniai
-
Blyneliai su mėsa
-
Maroko blynai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Lavašo lietiniai
Lavašo lietiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lavašas,
500 gramų -
Žuvies filė,
500 gramų -
Grybai, švieži ar sūdyti,
1 stiklinė -
Sviestas,
70 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rapsų aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Lina
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
