
Lietiniai su kumpiu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
90 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | krapai |
50 gramų | petražolės |
50 gramų | kalendra |
50 gramų | svogūnų laiškai (smulkiai pjaustyti) |
20 gramų | grietinė (30%) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
100 gramų | kumpis (plonai pjaustytas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Iš pieno, miltų ir kiaušinių išmaišyti tešlą lietiniams. Iškepti lietinius.
2.
Smulkiai supjaustyti prieskonines žoles.
3.
Aliejuje apkepti smulkiai pjaustytus svogūnus, berti prieskonines žoles, dėti grietinę, druskos ir pipirų.
4.
Į lietinius dėti plonai pjaustytą kumpį, tolygiai paskirstyti apkeptų svogūnų masę ir susukti blynus. Blynų suktinukus kiek apkepti keptuvėje.
Jei nenorite gaišti laiko lietinių kepimui, vietoj blynų galite naudoti armėnišką lavašą.
Jei nenorite gaišti laiko lietinių kepimui, vietoj blynų galite naudoti armėnišką lavašą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blyneliai
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Dideli blynai
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Paliepsniai
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Blyneliai su įdaru
-
Lietiniai su varške
-
Šokoladiniai blynai
-
Blyneliai su varške
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Lietiniai su grybais
-
Alaus lietiniai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
Lietiniai su kumpiu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
90 gramų -
Krapai,
50 gramų -
Petražolės,
50 gramų -
Kalendra,
50 gramų -
Svogūnų laiškai, smulkiai pjaustyti,
50 gramų -
Grietinė, 30%,
20 gramų - Dižono garstyčios
-
Kumpis, plonai pjaustytas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš pieno, miltų ir kiaušinių išmaišyti tešlą lietiniams. Iškepti lietinius.
Smulkiai supjaustyti prieskonines žoles.
Aliejuje apkepti smulkiai pjaustytus svogūnus, berti prieskonines žoles, dėti grietinę, druskos ir pipirų.
Į lietinius dėti plonai pjaustytą kumpį, tolygiai paskirstyti apkeptų svogūnų masę ir susukti blynus. Blynų suktinukus kiek apkepti keptuvėje.
Jei nenorite gaišti laiko lietinių kepimui, vietoj blynų galite naudoti armėnišką lavašą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
daiva
2014-01-23 17:46
nu zinokit labia labia skanuuuu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...