Iškepiau 14 blynų.
Jautienos faršą suprieskuoniuoti ir pakepinti ant keptuvės 10 min. Po to sudėti susmulkintus svogonus, išmaišyti ir pakepinti ant vidutinės augnies dar 5 min.
Blynams užmaišome tešlą iš jogurto, vandens, kiaušinių, miltų, aliejaus, kepimo miltelių ir prieskonių.
Kepti plonus blynus per visą keptuvės plotį.
Po to į kiekvieną blyną idėti įdaro šaukštelį-du ir susukti.
Susuktus blynus dar kartą pakepinti ant keptuvės, kad abi pusės gražiai apskrustų.

Blyneliai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | jautienos faršas (arba kiaulienos faršas) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
200 mililitrų | jogurtas (liesas) |
200 mililitrų | vanduo (šiltas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
230 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai su kumpiu
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Pasninko blyneliai
-
Lietiniai su varške
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Ruginiai blynai
-
Maroko blynai
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Lietiniai su grybais
-
Bananų blynai
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Dideli blynai
Blyneliai su mėsa
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas, arba kiaulienos faršas,
400 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Cukrus
- Druska
-
Jogurtas, liesas,
200 mililitrų -
Vanduo, šiltas,
200 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškepiau 14 blynų.
Jautienos faršą suprieskuoniuoti ir pakepinti ant keptuvės 10 min. Po to sudėti susmulkintus svogonus, išmaišyti ir pakepinti ant vidutinės augnies dar 5 min.
Blynams užmaišome tešlą iš jogurto, vandens, kiaušinių, miltų, aliejaus, kepimo miltelių ir prieskonių.
Kepti plonus blynus per visą keptuvės plotį.
Po to į kiekvieną blyną idėti įdaro šaukštelį-du ir susukti.
Susuktus blynus dar kartą pakepinti ant keptuvės, kad abi pusės gražiai apskrustų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
(anonimas)
2011-09-19 18:19
%-) nice work from england
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...