1.2 stiklinės | miltai |
2 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
500 gramų | vištiena ( virta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
- Šokoladiniai lietiniai blynai
- Ploni ir minkšti blynai
- Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
- Desertiniai lietiniai blynai
- Lietiniai su silkės įdaru
- Blyneliai su varške
- Pasninko blyneliai
- Blynai su kepenų įdaru
- Blynai kitaip
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
- Ruginiai blynai
- Šokoladiniai blynai
- Lietiniai su obuolais
- Lietiniai su dešrele ir sūriu
- Blyneliai su mėsa
- Blyneliai su įdaru
- Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
- Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Blynų tortas mažiesiems
Lietiniai su vištienos įdaru
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
1 ir 1/5 stiklinės -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vištiena, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome. Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai. Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.
Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką sujaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais. Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame. Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.
Komentarai (3)
-
Monika
2015-02-08 22:02
Aciu. Nuostabus receptas