Lietiniai su vištienos įdaru
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 1.2 stiklinės | miltai |
| 2 stiklinės | pienas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 500 gramų | vištiena ( virta) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome. Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai. Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.
2.
Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką sujaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais. Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame. Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su varške
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Paliepsniai
-
Blyneliai su įdaru
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Blyneliai su varške
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai su obuolais
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Lietiniai su padažu
-
Ruginiai blynai
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Blyneliai su mėsa
-
Maroko blynai
-
Blyneliai su varške
Lietiniai su vištienos įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
1 ir 1/5 stiklinės -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vištiena, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus įmušami kiaušiniai, dedama druska, cukrus ir gerai išmaišome. Supilama į tešlą pieną. Išmaišoma kad nebeliktų miltų gumuliukų. Įpilami 3 šaukštai aliejaus ir kepimo milteliai. Samteliu užpilame tešlos ant keptuvės ir sukiodami keptuvę leidžiame jai nubėgti padengiant visą paviršių.
Virta vištiena sumalame. Svogūną bei morką sujaustame smulkiai ir apkepame svieste. Sumaišome viską. Gardinti druska, pipirais. Ant blyno krašto dedam faršo, užvyniojame. Prieš tiekdami lengvai apkepti keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Monika
2015-02-08 22:02
Aciu. Nuostabus receptas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
