Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 mililitrų | miltai |
350 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 pakelis | krabų lazdelės (arba krabų mėsa) |
200 gramų | sūris (mocarela (ar kitas mėgstamas)) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
1 pundelis | krapai (kapoti) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į išplaktą kiaušinį pilti pieną, sijoti miltus, berti druską (galima ir žiupsnelį cukraus), įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išmaišyti skystą tešlą.
2.
Tada samčiu pilti ant įkaitintos keptuvės. Plonus lietinius šiek tiek pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
3.
Krabų lazdeles supjaustyti, sūrį sutarkuoti, krėsti Vilniaus majonezą, berti krapus ir viską išmaišyti.
4.
Į lietinius įsukti įdaro ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lavašo lietiniai
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Šokoladiniai lietiniai blynai
- Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
- Blyneliai su varške
- Blyneliai
- Blyneliai su varške
- Blynai su kepenų įdaru
- Saldūs blynai
- Dideli blynai
- Paliepsniai
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Alaus lietiniai
- Ruginiai blynai
- Šokoladiniai blynai
- Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Maroko blynai
- Blyneliai su mėsa
- Varškės blyneliai
- Orkaitėje keptas blynas
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
250 mililitrų -
Pienas,
350 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Krabų lazdelės, arba krabų mėsa,
1 pakelis -
Sūris, mocarela (ar kitas mėgstamas),
200 gramų -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Krapai, kapoti,
1 pundelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išplaktą kiaušinį pilti pieną, sijoti miltus, berti druską (galima ir žiupsnelį cukraus), įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išmaišyti skystą tešlą.
Tada samčiu pilti ant įkaitintos keptuvės. Plonus lietinius šiek tiek pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Krabų lazdeles supjaustyti, sūrį sutarkuoti, krėsti Vilniaus majonezą, berti krapus ir viską išmaišyti.
Į lietinius įsukti įdaro ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...