
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 mililitrų | miltai |
350 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 pakelis | krabų lazdelės (arba krabų mėsa) |
200 gramų | sūris (mocarela (ar kitas mėgstamas)) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
1 pundelis | krapai (kapoti) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į išplaktą kiaušinį pilti pieną, sijoti miltus, berti druską (galima ir žiupsnelį cukraus), įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išmaišyti skystą tešlą.
2.
Tada samčiu pilti ant įkaitintos keptuvės. Plonus lietinius šiek tiek pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
3.
Krabų lazdeles supjaustyti, sūrį sutarkuoti, krėsti Vilniaus majonezą, berti krapus ir viską išmaišyti.
4.
Į lietinius įsukti įdaro ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Lietiniai su kumpiu
-
Lietiniai su obuolais
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Blyneliai su varške
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Blyneliai su mėsa
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai blynai su aguonomis
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
250 mililitrų -
Pienas,
350 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Krabų lazdelės, arba krabų mėsa,
1 pakelis -
Sūris, mocarela (ar kitas mėgstamas),
200 gramų -
Majonezas, VILNIUS,
2 valgomieji šaukštai -
Krapai, kapoti,
1 pundelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išplaktą kiaušinį pilti pieną, sijoti miltus, berti druską (galima ir žiupsnelį cukraus), įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išmaišyti skystą tešlą.
Tada samčiu pilti ant įkaitintos keptuvės. Plonus lietinius šiek tiek pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Krabų lazdeles supjaustyti, sūrį sutarkuoti, krėsti Vilniaus majonezą, berti krapus ir viską išmaišyti.
Į lietinius įsukti įdaro ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...