Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 mililitrų miltai
350 mililitrų pienas
1 vienetas kiaušiniai
1 žiupsnelis druska
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 pakelis krabų lazdelės (arba krabų mėsa)
200 gramų sūris (mocarela (ar kitas mėgstamas))
2 valgomieji šaukštai majonezas (VILNIUS)
1 pundelis krapai (kapoti)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į išplaktą kiaušinį pilti pieną, sijoti miltus, berti druską (galima ir žiupsnelį cukraus), įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išmaišyti skystą tešlą.
2.
Tada samčiu pilti ant įkaitintos keptuvės. Plonus lietinius šiek tiek pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
3.
Krabų lazdeles supjaustyti, sūrį sutarkuoti, krėsti Vilniaus majonezą, berti krapus ir viską išmaišyti.
4.
Į lietinius įsukti įdaro ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į išplaktą kiaušinį pilti pieną, sijoti miltus, berti druską (galima ir žiupsnelį cukraus), įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išmaišyti skystą tešlą.

  2. Tada samčiu pilti ant įkaitintos keptuvės. Plonus lietinius šiek tiek pakepinti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

  3. Krabų lazdeles supjaustyti, sūrį sutarkuoti, krėsti Vilniaus majonezą, berti krapus ir viską išmaišyti.

  4. Į lietinius įsukti įdaro ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų