Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas kiaušiniai
1 stiklinė pienas
1 stiklinė vanduo
150 gramų miltai
200 gramų krabų lazdelės
2 valgomieji šaukštai kečupas
2 valgomieji šaukštai majonezas
1 žiupsnelis krapai
1 arbatinis šaukštelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Dubenėlyje sumaišyti kiaušinį, pieną, vandenį, miltus ir druską. Iš gautos masės iškepti lietinius. Ant lietinio dėti krabų lazdelės griežinėlį ir susukti į ritinėlį. Susuktus lietinius dėti į keptuvę ir lengvai apkepti. Patiekti su kečupo ir majonezo (juos kartu sumaišyti) padažu, ir pabarstyti krapais. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Dubenėlyje sumaišyti kiaušinį, pieną, vandenį, miltus ir druską. Iš gautos masės iškepti lietinius. Ant lietinio dėti krabų lazdelės griežinėlį ir susukti į ritinėlį. Susuktus lietinius dėti į keptuvę ir lengvai apkepti. Patiekti su kečupo ir majonezo (juos kartu sumaišyti) padažu, ir pabarstyti krapais. Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų