Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.

Lietiniai su padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis | miltai (lietinių mišinys Spelta) |
250 gramų | vištiena (faršas) |
200 gramų | sūris |
3 vienetai | morkos |
2 valgomieji šaukštai | kečupas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
3.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Blyneliai su mėsa
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Saldūs blynai
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Paliepsniai
-
Maroko blynai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Alaus lietiniai
-
Blynai su kepenų įdaru
Lietiniai su padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, lietinių mišinys Spelta,
1 pakelis -
Vištiena, faršas,
250 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Kečupas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...