Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.
Lietiniai su padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 pakelis | miltai (lietinių mišinys Spelta) |
| 250 gramų | vištiena (faršas) |
| 200 gramų | sūris |
| 3 vienetai | morkos |
| 2 valgomieji šaukštai | kečupas |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
3.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Pasninko blyneliai
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Blynai kitaip
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Varškės blyneliai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Lietiniai su grybais
-
Blyneliai su varške
-
Ruginiai blynai
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Lietiniai su kumpiu
Lietiniai su padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, lietinių mišinys Spelta,
1 pakelis -
Vištiena, faršas,
250 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Kečupas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
