Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.

Lietiniai su padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis | miltai (lietinių mišinys Spelta) |
250 gramų | vištiena (faršas) |
200 gramų | sūris |
3 vienetai | morkos |
2 valgomieji šaukštai | kečupas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
3.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Šokoladiniai blynai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Paliepsniai
-
Lietiniai su obuolais
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Varškės blyneliai
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Lietiniai su grybais
-
Blyneliai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
Lietiniai su padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, lietinių mišinys Spelta,
1 pakelis -
Vištiena, faršas,
250 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Kečupas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...