Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.
Lietiniai su padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 pakelis | miltai (lietinių mišinys Spelta) |
| 250 gramų | vištiena (faršas) |
| 200 gramų | sūris |
| 3 vienetai | morkos |
| 2 valgomieji šaukštai | kečupas |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
3.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Pasninko blyneliai
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Varškės blyneliai
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Lietiniai su grybais
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Lavašo lietiniai
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Alaus lietiniai
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
Lietiniai su padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, lietinių mišinys Spelta,
1 pakelis -
Vištiena, faršas,
250 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Kečupas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
