Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.

Lietiniai su padažu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis | miltai (lietinių mišinys Spelta) |
250 gramų | vištiena (faršas) |
200 gramų | sūris |
3 vienetai | morkos |
2 valgomieji šaukštai | kečupas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
3.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ruginiai blynai
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Alaus lietiniai
-
Varškės blyneliai
-
Lavašo lietiniai
-
Lietiniai su kumpiu
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Blyneliai su įdaru
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
Lietiniai su padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai, lietinių mišinys Spelta,
1 pakelis -
Vištiena, faršas,
250 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Kečupas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš lietinių mišinio paruošti tešlą, kaip nurodyta ant pakuotės.
Iškepti blynelius.
Faršą pakepinti su tarkuotomis morkomis, įdėti mėgstamų prieskonių.Lietinius įdaryti faršu, berti tarkuotą sūrį ir apkepti keptuvėje.
Padažas:
Sumaišyti kečupą, majonezą ir kapotą česnaką.
Blynelius patiekti su padažu ir šviežiais pomidorais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...