| 4 vienetai | kiaušiniai | 
| 10 valgomųjų šaukštų | pienas | 
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus | 
| šiek tiek | kvietiniai miltai | 
Kiaušinius mikseriu suplakti su cukrumi, kol masė pasidarys kaip kremas su putele. Tuomet pilti pieną ir vėl viską išplakti. Galiausiai dėti miltus tol, kol tešla pasidarys gana skysta. Keptuvę tereikės truputėli pakaitinti ir su šaukštu dėti tešlos. Vienoje vidutinio dydžio keptuvėje turėtų tilpti 3 apvalūs blyneliai.
Patarimas:
Blynelius reikia apversti kai kraštai pradeda geltonuoti, jei lauksite ilgiau jie tiesiog apsvils degėsiais. Labai skanu su uogiene, grietine ir cukrumi, marmaledu, karamele... Jie labai gardūs ir vieni!
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Lietiniai su įvairiais įdarais
             - 
                
                                        
                                    
                Lietiniai su vištienos įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Lietiniai su žuvies įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Lietiniai blynai su aguonomis
             - 
                
                                        
                                    
                Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Varškės blyneliai
             - 
                
                                        
                                    
                Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
             - 
                
                                        
                                    
                Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Saldūs blynai
             - 
                
                                        
                                    
                Dideli blynai
             - 
                
                                        
                                    
                Blyneliai su įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Lietiniai su grybais
             - 
                
                                        
                                    
                Špinatinis blynų tortas su varške
             - 
                
                                        
                                    
                Blyneliai su varške
             - 
                
                                        
                                    
                Lietiniai su vaniliniu kremu
             - 
                
                                        
                                    
                Blynai kitaip
             - 
                
                                        
                                    
                Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Paliepsniai
             
Blyneliai
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 
4 vienetai  - 
                                                            
                                                            Pienas, 
10 valgomųjų šaukštų  - 
                                                            
                                                            Cukrus, 
2 valgomieji šaukštai  - Kvietiniai miltai
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
Šie blyneliai labai gardūs ir kepami visiškai be riebalų. Kadangi kepame visiškai be aliejaus, jie tolygiai įgauna auksinį atspalvį.
Kiaušinius mikseriu suplakti su cukrumi, kol masė pasidarys kaip kremas su putele. Tuomet pilti pieną ir vėl viską išplakti. Galiausiai dėti miltus tol, kol tešla pasidarys gana skysta. Keptuvę tereikės truputėli pakaitinti ir su šaukštu dėti tešlos. Vienoje vidutinio dydžio keptuvėje turėtų tilpti 3 apvalūs blyneliai.
Patarimas:
Blynelius reikia apversti kai kraštai pradeda geltonuoti, jei lauksite ilgiau jie tiesiog apsvils degėsiais. Labai skanu su uogiene, grietine ir cukrumi, marmaledu, karamele... Jie labai gardūs ir vieni!
Komentarai (9)
- 
        Dovilė
        2014-08-21 10:20
    
        aliejaus visiškai nereikia?
 - 
        Jonas
        2014-03-24 10:18
    
        Labai neskanus moliugai
 - 
        Janina
        2014-03-24 10:15
    
        Neskanu,fuuu kas per kotletas
 - 
        Tadas
        2012-05-14 06:41
    
        labai megstu as situos blynus... daznai kepu juos.. :super:
 - 
        Lilu
        2011-09-10 09:17
    
        išbandžiau gavosi gerai, lengvai. labai jaučiasi kiaušiniai. ;-)
 - 
        Lilu
        2011-09-08 16:50
    
        ar dar niekas negamino ar neliko kas gali atsiliepima parasit? :-( :-D
 
