Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu, tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.

Lietiniai su obuolais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 valgomieji šaukštai | ryžių aliejus |
500 mililitrų | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
3 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
2 saujos | mėlynės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Įdarui obuolius sutarkuoju, skaninu cukrumi ir cinamonu.
Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norimą formą ir apkepu ant keptuvės.
Paprasta, bet labai skanu.
Ragauju su šaldytomis mėlynėmis.
Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norimą formą ir apkepu ant keptuvės.
Paprasta, bet labai skanu.
Ragauju su šaldytomis mėlynėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės blyneliai
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Pasninko blyneliai
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Alaus lietiniai
-
Blyneliai su varške
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Lietiniai su obuolais
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Lietiniai su varške
-
Bananų blynai
-
Blyneliai su varške
-
Saldūs blynai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Lietiniai su žuvies įdaru
Lietiniai su obuolais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
500 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Obuoliai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Mėlynės,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu, tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.Įdarui obuolius sutarkuoju, skaninu cukrumi ir cinamonu.
Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norimą formą ir apkepu ant keptuvės.
Paprasta, bet labai skanu.
Ragauju su šaldytomis mėlynėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...