Lietiniai su obuolais
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 valgomieji šaukštai ryžių aliejus
500 mililitrų pienas
2 vienetai kiaušiniai
1 žiupsnelis druska
5 valgomieji šaukštai miltai
3 vienetai obuoliai
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
2 saujos mėlynės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu, tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.
2.
Įdarui obuolius sutarkuoju, skaninu cukrumi ir cinamonu.
Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norimą formą ir apkepu ant keptuvės.
Paprasta, bet labai skanu.
Ragauju su šaldytomis mėlynėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lietiniai su obuolais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu, tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
    Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.

  2. Įdarui obuolius sutarkuoju, skaninu cukrumi ir cinamonu.
    Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norimą formą ir apkepu ant keptuvės.
    Paprasta, bet labai skanu.
    Ragauju su šaldytomis mėlynėmis.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų