Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu, tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.

Lietiniai su obuolais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 valgomieji šaukštai | ryžių aliejus |
500 mililitrų | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
3 vienetai | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
2 saujos | mėlynės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Įdarui obuolius sutarkuoju, skaninu cukrumi ir cinamonu.
Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norimą formą ir apkepu ant keptuvės.
Paprasta, bet labai skanu.
Ragauju su šaldytomis mėlynėmis.
Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norimą formą ir apkepu ant keptuvės.
Paprasta, bet labai skanu.
Ragauju su šaldytomis mėlynėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Alaus lietiniai
-
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
-
Dideli blynai
-
Lietiniai su silkės įdaru
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Blyneliai su įdaru
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Lavašo lietiniai
-
Bananų blynai
-
Blyneliai su mėsa
-
Paliepsniai
-
Lietiniai su grybais
Lietiniai su obuolais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
500 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Obuoliai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Mėlynės,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinio baltymus išplaku su druska iki putų, dedu trynius, pilu pieną, aliejų, dedu miltus ir gerai išplaku mikseriu, tešla turi būti skysta, jei tiršta, įpilti pieno arba vandens.
Kepti labai plonus blynus ant keptuvės iš abiejų pusių.Įdarui obuolius sutarkuoju, skaninu cukrumi ir cinamonu.
Įdarą dedu ant blyno, sulankstau norimą formą ir apkepu ant keptuvės.
Paprasta, bet labai skanu.
Ragauju su šaldytomis mėlynėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...