Kiaušinius, pieną, druską, cukrų, sviestą ir miltus išplakti.
Kepimo skardą ištepti aliejumi ir supilti plakinį.
Kepti 200-220°C orkaitėje 25-30 minučių.
Blyną susukti ir patiekti su uogiene ar kitu mėgstamiausiu padažu.
Orkaitėje keptas blynas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (ištirpintas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
600 mililitrų | pienas |
250 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Lietiniai su kumpiu
- Lietiniai su maskarponės sūriu
- Alaus lietiniai
- Blyneliai su varške
- Lietiniai su žuvies įdaru
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Desertiniai lietiniai blynai
- Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Blynai su kepenų įdaru
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Lietiniai su silkės įdaru
- Lietiniai su padažu
- Šokoladiniai lietiniai
- Ruginiai blynai
- Lietiniai blynai su aguonomis
Orkaitėje keptas blynas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Sviestas, ištirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
600 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius, pieną, druską, cukrų, sviestą ir miltus išplakti.
Kepimo skardą ištepti aliejumi ir supilti plakinį.
Kepti 200-220°C orkaitėje 25-30 minučių.
Blyną susukti ir patiekti su uogiene ar kitu mėgstamiausiu padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...