Iš miltų, kiaušinių, pieno, cukraus ir druskos užmaišyti skystą tešlą.
Nedidelėje keptuvėje, pateptoje lašiniais, iškepti lietinius.
Nuskustas morkas smulkiai sutarkuoti ir patroškinti su sviestu, pridėti cukraus, nuplautų razinų ir išmaišyti.
Įdarą dėti ant blynelių, sulankstyti arba suvynioti ir kelias minutes pakepti orkaitėje.
Pabarstyti miltiniu cukrumi, atskirai patiekti grietinę.
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
625 mililitrai | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (miltinis, įdarui) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
6 vienetai | morkos (įdarui) |
60 gramų | razinos (įdarui) |
4 valgomieji šaukštai | cukrus (miltinis, įdarui) |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas (įdarui) |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus (miltinis, įdarui) |
0.5 stiklinės | grietinė (įdarui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Agurkų pjausniai
- Šparagai ant griliaus
- Midijos su špinatais
- Įdarytas baklažanas
- Baklažanų blynai
- Cukinijų blyneliai
- Cukinijos su krabų lazdelėmis
- Kvietinių miltų blynai
- Nesaldūs cukinijų blynai
- Bulvių apkepas
- Keptos cukinijos su mėtų padažu
- Mėsos apkepas
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Morkų sklindžiai
- Lazanija su moliūgais
- Troškinti įdaryti agurkai
- Pomidorai tešloje
- Įdaryti porai
- Romos pjausnys iš sūrio
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Pienas,
625 mililitrai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus, miltinis, įdarui,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos, įdarui,
6 vienetai -
Razinos, įdarui,
60 gramų -
Cukrus, miltinis, įdarui,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas, įdarui,
2.5 valgomojo šaukšto -
Cukrus, miltinis, įdarui,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinė, įdarui,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, kiaušinių, pieno, cukraus ir druskos užmaišyti skystą tešlą.
Nedidelėje keptuvėje, pateptoje lašiniais, iškepti lietinius.
Nuskustas morkas smulkiai sutarkuoti ir patroškinti su sviestu, pridėti cukraus, nuplautų razinų ir išmaišyti.
Įdarą dėti ant blynelių, sulankstyti arba suvynioti ir kelias minutes pakepti orkaitėje.
Pabarstyti miltiniu cukrumi, atskirai patiekti grietinę.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...