200 gramų | sviestas |
300 gramų | miltai |
200 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | varškė |
1 kilogramas | nektarinų |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio pyragas
- Vištienos ir pievagrybių pyragas
- Skanus obuolių pyragas
- Graikinių riešutų pyragas
- Rausvas tortas
- Daniškas kalėdinis pyragas
- Mėlynių pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
- Grybų pyragas
- Pyragas "Pirmoji šalna"
- Citrininis pyragas
- Šokoladinis cukinijų pyragas
- Pyragas su rikota
- Vynuogių pyragas
- Šokoladinis gardumynas
- Batonas su sūriu ir česnaku
- Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
- Velykinė boba
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Varškės ir sūrio apkepas
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
200 gramų -
Miltai,
300 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Varškė,
500 gramų -
Nektarinai,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
Nektarinus nulupti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės – pjaustytus nektarinus. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje. Pjaustyti kai atvės.
Komentarai