Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų sviestas
300 gramų miltai
200 gramų cukrus
3 vienetai kiaušiniai
500 gramų varškė
1 kilogramas nektarinų
2 valgomieji šaukštai vanilinis cukrus
2 valgomieji šaukštai cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
2.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
3.
Nektarinus nulupti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
4.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės – pjaustytus nektarinus. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
5.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje. Pjaustyti kai atvės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Trupininis pyragas su varške ir nektarinais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.

  2. Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.

  3. Nektarinus nulupti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.

  4. Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės – pjaustytus nektarinus. Ant viršaus suberti likusius trupinius.

  5. Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje. Pjaustyti kai atvės.

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų