Supilam į puodą 100 g. cukraus ir porą šaukštų vandens, užverdame. Suberiame vaisius ir dar paverdame 10 - 15 min.
Kiaušinius išplakam su cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusę stiklinės sirupo nuo vaisių ir viską išmaišome. Pusę tešlos pilame į kepimo skardelę ir dedame kepti kol pagels. Įšimtą subadome šakute ir apipilame likusiu sirupu. Į likusę tešlą įmaišome vaisius ir supilame ant pirmos dalies. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Keksas x 2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | margarinas |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | vaisiai (įvairių vaisų sultys) |
25 gramai | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Morkų pyrago gaminimas
- Pyragas su gervuogių pertepimu
- Morkų pyragas
- Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
- Amerikietiškas pyragas
- Skanus obuolių pyragas
- Vyniotnis su aguonomis
- Klasikinis pyragas "Tosca"
- Džiovintų slyvų pyragas
- Tirolietiškas pyragas su abrikosais
- Keksas su razinomis
- Obuolių pyragas prie ledų
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Vaisių pyragas su maskarponės sūriu
- Traškius
- Varškės pyragas su jogurtu
- Pyragas su aguonomis ir razinomis
- Kuršėnų vyniotinis
- Pyragas su braškėmis
- Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
Keksas x 2
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
150 gramų -
Margarinas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Vaisiai, įvairių vaisų sultys,
2 stiklinės -
Kepimo milteliai,
25 gramai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilam į puodą 100 g. cukraus ir porą šaukštų vandens, užverdame. Suberiame vaisius ir dar paverdame 10 - 15 min.
Kiaušinius išplakam su cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusę stiklinės sirupo nuo vaisių ir viską išmaišome. Pusę tešlos pilame į kepimo skardelę ir dedame kepti kol pagels. Įšimtą subadome šakute ir apipilame likusiu sirupu. Į likusę tešlą įmaišome vaisius ir supilame ant pirmos dalies. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...