Supilam į puodą 100 g. cukraus ir porą šaukštų vandens, užverdame. Suberiame vaisius ir dar paverdame 10 - 15 min.
Kiaušinius išplakam su cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusę stiklinės sirupo nuo vaisių ir viską išmaišome. Pusę tešlos pilame į kepimo skardelę ir dedame kepti kol pagels. Įšimtą subadome šakute ir apipilame likusiu sirupu. Į likusę tešlą įmaišome vaisius ir supilame ant pirmos dalies. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Keksas x 2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | margarinas |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | vaisiai (įvairių vaisų sultys) |
25 gramai | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Drezdeno tortas
-
Meduolis
-
Varškinis keksas
-
Aguonų vyniotinukai
-
Danutės varškės pyragas
-
Plokštainis diena-naktis
-
Dviejų sluoksnių pyragas
-
Tikrasis šimtalapis
-
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
-
Velykų pyragas
-
Velykinė boba
-
Obuolių pyragas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Jogurtinis tortas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Šakočio pusbrolis
Keksas x 2
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
150 gramų -
Margarinas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Vaisiai, įvairių vaisų sultys,
2 stiklinės -
Kepimo milteliai,
25 gramai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilam į puodą 100 g. cukraus ir porą šaukštų vandens, užverdame. Suberiame vaisius ir dar paverdame 10 - 15 min.
Kiaušinius išplakam su cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusę stiklinės sirupo nuo vaisių ir viską išmaišome. Pusę tešlos pilame į kepimo skardelę ir dedame kepti kol pagels. Įšimtą subadome šakute ir apipilame likusiu sirupu. Į likusę tešlą įmaišome vaisius ir supilame ant pirmos dalies. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...