2 stiklinės | kvietiniai miltai |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | margarinas |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | vaisiai (įvairių vaisų sultys) |
25 gramai | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
Kiaušinius išplakam su cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusę stiklinės sirupo nuo vaisių ir viską išmaišome. Pusę tešlos pilame į kepimo skardelę ir dedame kepti kol pagels. Įšimtą subadome šakute ir apipilame likusiu sirupu. Į likusę tešlą įmaišome vaisius ir supilame ant pirmos dalies. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių apkepas su šparagais
- Kaimiškas pyragas
- Paprastasis šokoladinis pyragas
- Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
- Greitas ir skanus varškės apkepas
- Karolio obuolių pyragas
- Keptas Tinginys
- Vištienos pyragas
- Tortas su varškės kremu
- Pyragas prie sultinio ar sriubos
- Keksas
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Norvegiška tuno pynė
- Apverstas pyragas su ananasais
- Pyragas su rikota
- Dangiškas pyragas su Spelta
- Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
- Lukos obuolių pyragas
- Obuolių pyragas prie ledų
- Kokosinis pyragas
Keksas x 2
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
150 gramų -
Margarinas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Vaisiai, įvairių vaisų sultys,
2 stiklinės -
Kepimo milteliai,
25 gramai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supilam į puodą 100 g. cukraus ir porą šaukštų vandens, užverdame. Suberiame vaisius ir dar paverdame 10 - 15 min.
Kiaušinius išplakam su cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusę stiklinės sirupo nuo vaisių ir viską išmaišome. Pusę tešlos pilame į kepimo skardelę ir dedame kepti kol pagels. Įšimtą subadome šakute ir apipilame likusiu sirupu. Į likusę tešlą įmaišome vaisius ir supilame ant pirmos dalies. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.