Supilam į puodą 100 g. cukraus ir porą šaukštų vandens, užverdame. Suberiame vaisius ir dar paverdame 10 - 15 min.
Kiaušinius išplakam su cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusę stiklinės sirupo nuo vaisių ir viską išmaišome. Pusę tešlos pilame į kepimo skardelę ir dedame kepti kol pagels. Įšimtą subadome šakute ir apipilame likusiu sirupu. Į likusę tešlą įmaišome vaisius ir supilame ant pirmos dalies. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Keksas x 2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | margarinas |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | vaisiai (įvairių vaisų sultys) |
25 gramai | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su kopūstais
-
Kalakutienos pyragas
-
Pyragas "Obuoliukas"
-
Gražusis obuolių pyragas
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Karolio obuolių pyragas
-
Velykinis pyragas
-
Meduolis
-
Velykinė boba
-
Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Mielinis pyragas su aguonomis
-
Obuolių pyragas su grietinės kremu
-
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
-
Karamelinis pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
-
Kalėdinė eglutė
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Drezdeno tortas
Keksas x 2
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
150 gramų -
Margarinas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Vaisiai, įvairių vaisų sultys,
2 stiklinės -
Kepimo milteliai,
25 gramai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilam į puodą 100 g. cukraus ir porą šaukštų vandens, užverdame. Suberiame vaisius ir dar paverdame 10 - 15 min.
Kiaušinius išplakam su cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusę stiklinės sirupo nuo vaisių ir viską išmaišome. Pusę tešlos pilame į kepimo skardelę ir dedame kepti kol pagels. Įšimtą subadome šakute ir apipilame likusiu sirupu. Į likusę tešlą įmaišome vaisius ir supilame ant pirmos dalies. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...