Šamus išdarinėti, išrinkti kaulus kiek tik įmanoma.
Žuvį sumalti.
Žuvies faršą sumaišyti su druska, pipirais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu ir vandenyje pamirkyta balta duona.
Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio kotletukus ir apkepti.
Galima apkepintus kotletus virti arba suformuoti plonus ir iškepti keptuvėje.
Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek ir šalti. :)

Šamų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
2 riekės | duona |
2 kilogramai | šamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta žuvis
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Lašišų šašlykai
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Žuvis su daržovėmis
-
Sicilijos ešerys
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Lašišos kepsneliai
-
Tuno blyneliai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Šamažuvės filė
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Šamų kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Duona,
2 riekės -
Šamas,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šamus išdarinėti, išrinkti kaulus kiek tik įmanoma.
Žuvį sumalti.
Žuvies faršą sumaišyti su druska, pipirais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu ir vandenyje pamirkyta balta duona.
Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio kotletukus ir apkepti.
Galima apkepintus kotletus virti arba suformuoti plonus ir iškepti keptuvėje.
Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek ir šalti. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...