Šamus išdarinėti, išrinkti kaulus kiek tik įmanoma.
Žuvį sumalti.
Žuvies faršą sumaišyti su druska, pipirais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu ir vandenyje pamirkyta balta duona.
Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio kotletukus ir apkepti.
Galima apkepintus kotletus virti arba suformuoti plonus ir iškepti keptuvėje.
Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek ir šalti. :)

Šamų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
2 riekės | duona |
2 kilogramai | šamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šamažuvės filė
-
Lašišos kepsneliai
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Žuvies kukulaičiai
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Plekšnės filė su plutele
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Papuošta kepta lydeka
-
Nuostabioji paelija
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Žuvis tešloje
-
Kepta žuvies filė
Šamų kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Duona,
2 riekės -
Šamas,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šamus išdarinėti, išrinkti kaulus kiek tik įmanoma.
Žuvį sumalti.
Žuvies faršą sumaišyti su druska, pipirais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu ir vandenyje pamirkyta balta duona.
Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio kotletukus ir apkepti.
Galima apkepintus kotletus virti arba suformuoti plonus ir iškepti keptuvėje.
Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek ir šalti. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...