Šamus išdarinėti, išrinkti kaulus kiek tik įmanoma.
Žuvį sumalti.
Žuvies faršą sumaišyti su druska, pipirais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu ir vandenyje pamirkyta balta duona.
Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio kotletukus ir apkepti.
Galima apkepintus kotletus virti arba suformuoti plonus ir iškepti keptuvėje.
Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek ir šalti. :)
Šamų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 2 riekės | duona |
| 2 kilogramai | šamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Lietuviški "sushiai"
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Saida margoje tešloje
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Karpis su salotomis
-
Lašišos kepsneliai
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Karosai grietinėje
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Keptas karšis
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Žuvies kotletai
-
Žuvies pyragas
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
Šamų kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Duona,
2 riekės -
Šamas,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šamus išdarinėti, išrinkti kaulus kiek tik įmanoma.
Žuvį sumalti.
Žuvies faršą sumaišyti su druska, pipirais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu ir vandenyje pamirkyta balta duona.
Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio kotletukus ir apkepti.
Galima apkepintus kotletus virti arba suformuoti plonus ir iškepti keptuvėje.
Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek ir šalti. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
