Šamus išdarinėti, išrinkti kaulus kiek tik įmanoma.
Žuvį sumalti.
Žuvies faršą sumaišyti su druska, pipirais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu ir vandenyje pamirkyta balta duona.
Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio kotletukus ir apkepti.
Galima apkepintus kotletus virti arba suformuoti plonus ir iškepti keptuvėje.
Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek ir šalti. :)

Šamų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
2 riekės | duona |
2 kilogramai | šamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Žuvies šašlykai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Keptas karšis
-
Žuvies kotletai
-
Kepta žuvies filė
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Midijos su špinatais
-
Lašišos kepsneliai
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Lašiša su vaisiais
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Keptas įdarytas karpis
Šamų kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Duona,
2 riekės -
Šamas,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šamus išdarinėti, išrinkti kaulus kiek tik įmanoma.
Žuvį sumalti.
Žuvies faršą sumaišyti su druska, pipirais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu ir vandenyje pamirkyta balta duona.
Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio kotletukus ir apkepti.
Galima apkepintus kotletus virti arba suformuoti plonus ir iškepti keptuvėje.
Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek ir šalti. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...