Šamus išdarinėti, išrinkti kaulus kiek tik įmanoma.
Žuvį sumalti.
Žuvies faršą sumaišyti su druska, pipirais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu ir vandenyje pamirkyta balta duona.
Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio kotletukus ir apkepti.
Galima apkepintus kotletus virti arba suformuoti plonus ir iškepti keptuvėje.
Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek ir šalti. :)
Šamų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
2 riekės | duona |
2 kilogramai | šamas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saida margoje tešloje
- Kepta lašiša su kiaušiniais
- Lašišos faršo kepsneliai
- Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
- Žuvies pyragas
- Paltusas (juodasis) su daržovėmis
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Aštrios krevetės grilyje
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Plekšnė su špinatais ir feta
- Silkė su slyvomis ir muskatu
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Firmiški žuvies kepsniukai
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Papuošta kepta lydeka
- Žuvies kukuliai
- Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
- Žuvies spurgytės
- Lašiša su vaisiais
Šamų kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Duona,
2 riekės -
Šamas,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šamus išdarinėti, išrinkti kaulus kiek tik įmanoma.
Žuvį sumalti.
Žuvies faršą sumaišyti su druska, pipirais, kiaušiniais, smulkintu svogūnu ir vandenyje pamirkyta balta duona.
Iš gautos masės suformuoti norimo dydžio kotletukus ir apkepti.
Galima apkepintus kotletus virti arba suformuoti plonus ir iškepti keptuvėje.
Skanūs tiek ką tik iškepti, tiek ir šalti. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...