
Kepta žuvis su grybais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | upėtakis (arba lydeka) |
200 gramų | grybai |
100 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
2 vienetai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Žuvį supjaustyti gabalais ir virti apie 10 - 15 min. Tada išimti iš puodo ir sudėti ant riebalais pateptos skardos. Berti druskos bei pipirų.
2.
Grybus (geriausia voveraites) pakepinti keptuvėje su aliejumi ir smulkintais svogūnais. Dėti grietinės, berti truputi miltų ir ,maišant, dar šiek tiek patroškinti.
3.
Paruoštą padažą dėti ant žuvytės, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti maksimalios temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Eršketas šampane
-
Žuvies kotletai
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Lašiša su krapų padažu
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Virta žuvis tešloje
-
Keptas karpis tešloje
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Žuvis tešloje
-
Lašišos kepsneliai
-
Lašišos vėrinukai
Kepta žuvis su grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Upėtakis, arba lydeka,
1 vienetas -
Grybai,
200 gramų -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Grietinė,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Aliejus
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustyti gabalais ir virti apie 10 - 15 min. Tada išimti iš puodo ir sudėti ant riebalais pateptos skardos. Berti druskos bei pipirų.
Grybus (geriausia voveraites) pakepinti keptuvėje su aliejumi ir smulkintais svogūnais. Dėti grietinės, berti truputi miltų ir ,maišant, dar šiek tiek patroškinti.
Paruoštą padažą dėti ant žuvytės, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti maksimalios temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Justina
2019-08-15 12:25
Labai skaniai gavosi su marinuotais kelmuciais, vienas ir skaniausiu zuvies patiekalu !
-
nemanau kad
2014-12-05 13:56
zuvis dera su grybais
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...