
Kepta žuvis su grybais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | upėtakis (arba lydeka) |
200 gramų | grybai |
100 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
2 vienetai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Žuvį supjaustyti gabalais ir virti apie 10 - 15 min. Tada išimti iš puodo ir sudėti ant riebalais pateptos skardos. Berti druskos bei pipirų.
2.
Grybus (geriausia voveraites) pakepinti keptuvėje su aliejumi ir smulkintais svogūnais. Dėti grietinės, berti truputi miltų ir ,maišant, dar šiek tiek patroškinti.
3.
Paruoštą padažą dėti ant žuvytės, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti maksimalios temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša garuose
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Silkė su svogunais marinate
-
Virtas karšis
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Tagliatelle all`astice
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Tešloje kepta lašiša
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
Kepta žuvis su grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Upėtakis, arba lydeka,
1 vienetas -
Grybai,
200 gramų -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Grietinė,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Aliejus
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustyti gabalais ir virti apie 10 - 15 min. Tada išimti iš puodo ir sudėti ant riebalais pateptos skardos. Berti druskos bei pipirų.
Grybus (geriausia voveraites) pakepinti keptuvėje su aliejumi ir smulkintais svogūnais. Dėti grietinės, berti truputi miltų ir ,maišant, dar šiek tiek patroškinti.
Paruoštą padažą dėti ant žuvytės, pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti maksimalios temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Justina
2019-08-15 12:25
Labai skaniai gavosi su marinuotais kelmuciais, vienas ir skaniausiu zuvies patiekalu !
-
nemanau kad
2014-12-05 13:56
zuvis dera su grybais
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...